2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

328 بازدید | 25 پست

سلام 

امشب مادرشوهرم جلو جاریم ک خودشو از من خوشگلتر وبهترمیبینه ،یه دفعه گفت پانیذ اه توک موهات داره مثل قبل برمیگرده حیفه وفلان جاریم هم پرید گفت خوب مجبوری اتو موبکش 

حالا من موهام فرنیس فقط موج داره ولی خوب ۷ماه پیش کراتینه کردم الان جلوموهام رشد کرده برگشته خیلی حرص خوردم واقعا نتونستم چیزی نگم ب مادرشوهرم گفتم منظورت چیه مگ من موهام چش بود اتفاقا خیلی هم نازو زیباس خیلی عصبی شدم آخه جاریم سرتا پا عیب وایراد کسی جرئت نداره چیزی بهش بگ من تا ی زره موهام بیرون باشه میگن موهات وزه 😔 ی بار جاریم بهم گفت تو چون موهات اینجوری نمیتونی چتری ویا ی وره بزنی کلا خیلی رو اعصابه 

نمیدونم خوب کاری کردم جواب مادرشوهرم ودادم یانه ولی خوب من بیشتر ازجاریم حرصی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرض چیزای الکی و پیش پا افتاده رو نخور 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خیلی خودتو درگیر حرفا و مسائل مربوط به جاری و مادرشوهر و غیره نکن

تا وقتی پیششونی باهاشون حرف بزن بگو بخند ولی همینکه جدا شدین، برگرد به زندگی خودت و شوهرت انگار نه انگار دو دقیقه پیش باهاشون بودی

جارى ندارم درك نميكنم ولى ميگفتى باشه تو خوشگلترى نانازترى تاج مادرجون بعده سلطنتشو بذارن سر تو كه موهات قشنگتره !

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

واقعا حرفهاشون برات مهمه؟

خوب اونا سرتا پا عیب من هیچ نمیگم بابا شب یلداس هم نشستن اصلا جاش نبود واقعا نمیدونم فاز مادرشوهرم چی بود 

شاید تقصیر خودم بود آخه من موهامو نقطه زیباییم نمیبیم 

بگومادرجون چون منو مثه دخترخودش میبینه واحساس نزدیکی زیادی نسبت به بعضیا داره مادرانه روم حساسه اصن طاقت دیدن سفیدشدن موهامم نداره اخه یکی نیس بگه زن قرارنیس که به خودم تافت بزنم اینجوری بمونم گوش مادرشوهرتم برسه چیزی نمیتونه بگه 

عزیزم یکبار با احترام ب جاریت بگو لطفا تو ظاهر من نظر نده اگه نظر خاستم حتمن میپرسم تو جمع بگو همه حساب کار دسشون بیاد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
فقط میگفتی موهای خودمم دوست دارم خیلی خوشگل و خوش حالته .به جاریتم‌محل نمیدادی/بسوزه واس چی دخالت می ...

بابا کشته مو تو هر دورهمی یا میگ دورباره کراتین کن یا میگ اتومو بکش 

دست خودم نبود کلا خیلی ناراحت شدم آخه چرا باید موهامو مسخره کنن 

خوب اونا سرتا پا عیب من هیچ نمیگم بابا شب یلداس هم نشستن اصلا جاش نبود واقعا نمیدونم فاز مادرشوهرم چ ...

اونا سرتا عیبم باشن اعتماد به نفس دارن

نباید سر چرت و پرت های اونا اینجوزی بهم بریزی

اصلا یه جوری رفتار میکردی که متوجه بشن حرفهاشون برات مهم نیست

معلومه  نسبت بهت حسادت دارن که اینجوری رفتار میکنن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

از جاریت حرصی شدی ریختی روی مادرشوهرت

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
بگومادرجون چون منو مثه دخترخودش میبینه واحساس نزدیکی زیادی نسبت به بعضیا داره مادرانه روم حساسه اصن ...

این جاریم ک میگ موی سفید داری 

مادرشوهرم کلا عادت داره جلو این منو خرد کنه 

جارى ندارم درك نميكنم ولى ميگفتى باشه تو خوشگلترى نانازترى تاج مادرجون بعده سلطنتشو بذارن سر تو كه م ...

متاسفانه چون همیشه ساکت شدم ب خودش اجازه داده نظر بده فکر کن ی تارموی سفید دارم هروقت دیده گفته وای تارموی سفید توسرته انگار نمیدونم چی دیده واقعا درکش نمیکنم