2777
2789
عنوان

شپش ولم نمیکنه

121 بازدید | 10 پست

سلام خانوما سه هفته شپش ولم نمیکنه هفته یکبار میخاره و بعد نرم کننده و شونه مخصوص یک دونه شپش میوفته از سرم میره تا هفته بعد چکار کنم خسته شدم تازه اولین باز که فهمیدم تمام زندگیم رو شستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا خوندم شامپوی مخصوصی داره،از داروخانه بگیر

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

سلام عزیزم 

آب اسپند خیلیییی خوبه ، یعنی من هروقت میزنم جواب داده ولی روش داره اینجور نیست که یکبار بزنی بره 

باید اسپند رو بزارید با آب بجوشه ، وقتی سرد شد ، صافش کنید و اسپری کنید به کل موهاتون و سرتون بعد با کیسه ببندید و بعد روسری و بزارید خشک بشه روی موهاتون ، نکتش اینه اصلا بعدش تا سه چهار روز نباید حموم برید و تو این سه چهار روز چند بار همین آب اسپند رو بزنید به سرتون و بزارید دوباره خشک بشه ، بعدا برید حموم و دوباره همین کار رو کنید 

خیلی روش خوبیه و شپش و تخمش از بین میره ، خفه میشن و میخان فرار کنن