2777
2789
عنوان

چقد عموم بی شخصیت و بی ملاحضس

480 بازدید | 16 پست

امشب فامیل خونه ما بودن برای شب یلدا(کلا رسمه انگار خودشون خودشونو دعوت میکنن😐)البته همشم تقصیر عموموی کوچیکمه ک مجرده انگار مثلا صاحبخونه ماعه 

امشب بعد از ۴ ماه منو دیده هنوز ن سلامی ن علیکی میگه بیمعرفت فلان اصن با من حرف نزن و این حرفای بچه بازی هرچی میگم سری قبلی مریض بودم اومدی کارای مدرسه دارم و این حرفا انگار نمیفهمید

بعد تو جمع بحث بیرون رفتن شد من خودم ادمی نیسم ک همش بیرون باشم اصلااا وقتشم ندارم چون همش مدرسه و کلاسم درسامم ب زور میرسم بخونم چ برسه بیرون حالا بحث بین من و چن نفر بود جلوی همه تو چشم من نگاه میکنه انگشتشو میگیره سمتم میگه همه چی باید سرجاش باشه تو نباید مرغ کُله باشی بیرون نری مرغ کُله نباش در صورتی ک اصلا ب اون هیچ ربطی نداره ک من چیکار میکنم و من خودم با بیرون نرفتنم خیلی راحتم

مرغ کله رو نمیدونم درست نوشتم یا ن ب معنی کسی یا چیزیه ک کلا تو خونس

و جالب اینجاس ک بابامم مث بی عرضه ها چیزی نگفت انگار زبونش بستس

عموم برادر کوچیک بابامه ولی ی جور رفتار میکنه انگار مدفوع خاصیه

چقد از ادمای اینطوری بدم میاد 

میدونم الان بعضیاتون فکر میکنید عموم شوخی کرده من جدی گرفتم ولی اصلا اینطوری نبود

عموم کلا شخصیت مزخرفی داره باید بشناسید تا بفهمید چی میگم

خلاصه اومدم نوشتم ک خالی شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم چرا امشب همه  از شب یلدا  ناراحتن.مثل خودم از بس این فامیل گوه زر میزنن بخدا ...

دقیقاااا

این عمومم‌ پیرپاتال نیس ولی از صدتا پیرپاتال و پیرزن فضول بدتره

اصلا فامیل بدرد نمیخوره. عموته بالاخره باید کرمشو بریزه.پیر و جوون نداره

وای ازش متنفرمممم

مامانمم حتی بهش برخورد این رفتار

زن پسر عموی بابام میشه دختر عمه بابام

بعد این ب جای زنگ زدن و هماهنگ کردن با ما واسه اومدن ب خونمون زنگ میزنه با اون هماهنگ میکنه ک اره کجایید اگ میرین یا رفتید منم بیام😐

وای ازش متنفرمممم مامانمم حتی بهش برخورد این رفتار زن پسر عموی بابام میشه دختر عمه بابام بعد این ...

وقتی باهات راحته خب تو هم باهاش راحت باش

بهش میگفتی مرغ کله بودن یهتر از خاله زنکیه. میدونی که یک صفت و اخلاق زنانه اس؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
از دیشب حدس میزدم امشب کلی ناراحت شدن از دورهمی های یلدا تو نی نی سایت تاپیک بشه

هیچوقت فک نمیکردم بیام راجب عموم شب یلدا تاپیک بزنم

میدونسم کرم تو وجودشه ولی بازم دوسش داشتم امشب خودشو نشون داد

هرچی خاس بارم کرد بعد ترسید یهو یکی ب خودش بگیره فعل مخاطب بکار برد

وقتی باهات راحته خب تو هم باهاش راحت باش بهش میگفتی مرغ کله بودن یهتر از خاله زنکیه. میدونی که یک ص ...

اخه تو جمع نمیخواستم خودمو زشت کنم با جواب دادن اونطوری بهش وگرنه میتونستم هزارتا چیز بهش بگم منتها تو جمع بودیم گفتم بزار اون تنها زشت شه

اخه تو جمع نمیخواستم خودمو زشت کنم با جواب دادن اونطوری بهش وگرنه میتونستم هزارتا چیز بهش بگم منتها ...

خب الان منم حرصی شدم اینو گفتم. منم اینو نمیگم ولی کلا به فکر جواب مودبانه باش. فکر نکنه میتونه همیشه خاله زنکی دربیاره

اسی شاید سنت کم باشه. اما بخوای هی هیچی نگی کم کم بقیه هم روشون باز میشه و چیزی نمیتونی بگی. اما محترمانه برخورد کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب الان منم حرصی شدم اینو گفتم. منم اینو نمیگم ولی کلا به فکر جواب مودبانه باش. فکر نکنه میتونه همیش ...

نه خیلیم کم نیس ۱۸ سالمه 

سر همین زورم میگیره ک عموم این حرفو میزنه 

فک میکنه کیه

از این ب بعد محلش نمیزارم بفهمه خودش ک من خوشم نمیاد از این پرو بازیاش