ممنونم ان شاالله روزی همه کسایی بشه که منتظر بچه هستن
عزیزم آزمایش بارداری دادی؟ من تست میزنم همش سفید سفید،ولی پریود هم نمیشم،نمیدونم چیکار کنم
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همون روز پریود شدم، شما چند روز از موعدتون گذشته؟
اشکال نداره،انشاالله که این ماه باردار میشید،کاش منم زودتر تکلیفم مشخص بشه،شنبه میرم آزمایش میدم...تقریبا سه روز گذشته
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سلام عزیزم،نه هنوز،صبح بی بی چک زدم سفید سفید بود،بعدش هم دخترم سرما خورده،گفتم خوب بشه بعد برم بیرون،کسی نیس نگه ش داره
آخی عزیزم بچه داری فکر کردم منتظر بچه اولت هستی.. ان شاالله که دختر به زودی خوب بشه و ...
فدلت بشم عزیزم،انشاالله به زودی دامن شما هم سبز میشه،خدا به هرکسی که میخواد انشاالله بچه بده،من خودم تنبلی تخمدان دارم،دو تا بارداری هم داشتم،یکیش سقط شد،سر دو تا بارداری هم یک روز قبل از موعدم بی بی چکم مثبت شد،کلا هر موقع بی بی چک سفید باشه مطمعن باش باردار نیستی،خودم الان پریود شدم،ولی میگن که عقب انداختن پریود نشانه ی خوبیه،چون رحم آماده میشه برای بارداری،من سر دخترم هم یه ماه قبلش عقب انداختم،میخوام بگم که امیدوار باش،اگه خدا بخواد هر چیزیی امکان پذیره
فدلت بشم عزیزم،انشاالله به زودی دامن شما هم سبز میشه،خدا به هرکسی که میخواد انشاالله بچه بده،من خودم ...
قربونت عزیزم ممنونم، بله واقعا فقط خدا باید بخواد ان شاالله که به زودی نصیب و روزی هر کسی دوست داره بشه، آره میگن عقب افتادن نشانه خوبیه اما من متاسفانه از وقتی اقدام کردم پریودم کلا بهم ریخته قبلش منظم بودم نمیدونم دلیلش چیه
قربونت عزیزم ممنونم، بله واقعا فقط خدا باید بخواد ان شاالله که به زودی نصیب و روزی هر کسی دوست داره ...
خب احتمال بالا تنبلی تخمدان داری گلم...من که خودم این ماه میخوام برم طب ستنی ازش دارو بگیرم