2777
2789
عنوان

کیا روز موعد بی بی منفی بود اما بعد یک هفته مثبت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 43 پست
آخه ماه قبل سونوی واژینال دادم گفت مشکلی نداری

چند ماهه اقدامی عزیزم؟ من خودم سر دخترم گیاه دارویی مصرف کردم،اسمش هم باه زنان بود،همون ماه که خوردم باردار شدم..داروی شیمیایی مصرف نکردم تا الان

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
چند ماهه اقدامی عزیزم؟ من خودم سر دخترم گیاه دارویی مصرف کردم،اسمش هم باه زنان بود،همون ماه که خوردم ...

۶ماهه اما در اصل ۴ ماهه چون دوماهش رو می‌دونم در زمان درست نبوده  دکتر سنتی هم رفتم دو ماه انجام دادم اما نشد منم ولش کردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ماهه اما در اصل ۴ ماهه چون دوماهش رو می‌دونم در زمان درست نبوده  دکتر سنتی هم رفتم دو ماه انجا ...

و منیک یکسال منتظرم😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خیلی سخته انتظار.. شما دکتر رفتین؟ مشکلی هست؟ یا همون طوری باردار نمیشین؟

ازمایشام همه خوبن...ولی خب دارو نخوردم..الان پریود شدم،،پاک بشم،،میرم دکتر..دیگ خسه شدم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ازمایشام همه خوبن...ولی خب دارو نخوردم..الان پریود شدم،،پاک بشم،،میرم دکتر..دیگ خسه شدم

خب وقتی آزمایشات خوبه یعنی عملا مشکلی نیست دیگه.. ان شاالله که خیلی زود فرزندی صالح و سالم نصیبتون بشه

۶ماهه اما در اصل ۴ ماهه چون دوماهش رو می‌دونم در زمان درست نبوده  دکتر سنتی هم رفتم دو ماه انجا ...

منم از اول تابستون اقدامم،یه سری هم باردار شدم شهریور سقط شد...سنمم داره بالا میره،واقعا خیلی اعصاب خوردکنه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
منم از اول تابستون اقدامم،یه سری هم باردار شدم شهریور سقط شد...سنمم داره بالا میره،واقعا خیلی اعصاب ...

ببخشید چند سالتونه؟ برای بچه اول چه مدت اقدام داشتین؟ حالا خوبه بازم باردار شدین، من همش میترسم نکنه باردار نشم  

ببخشید چند سالتونه؟ برای بچه اول چه مدت اقدام داشتین؟ حالا خوبه بازم باردار شدین، من همش میترسم نکنه ...

من ۳۴ سالمه،برای بچه ی اولم فقط ۳ ماه اقدام داشتم،ولی تقریبا یکسال قبل از اقدام تغذیه م رو اصلاح کرده بودم،قند و شیرینی و ترشی نمیخوردم،غذاهای سالم میخوردم،ورزش میکردم،ولی الان خیلی چاق شدم،وقت ورزش کردن و اینا رو هم ندارم،تو اگه میتونی یرو پیاده روی..خیلی تاثیر داره

من ۳۴ سالمه،برای بچه ی اولم فقط ۳ ماه اقدام داشتم،ولی تقریبا یکسال قبل از اقدام تغذیه م رو اصلاح کرد ...

راسش منم این چند ماه مراعات تغذیه کردم اما دیدم تاثیر نداشت بیخیال شدم دیگه.. آخه اکثرا هیچ کار خاصی نمیکنن و باردار میشن

استرس نداشته باشید و مراعات کنید.... یا باردار هستی و کمی دیرتر متوجه میشی یا عادت ماهانت عقب افتاده

در هر صورت استرس اصلا خوب نیست

خیلی ها اعتقاد دارن یک هفته از عادت ماهانه بگذره و عادت نشی اون موقع تست بارداری برو آزمایشگاه بده تست خونگی تو ایران خیلی معتبر نیست

راسش منم این چند ماه مراعات تغذیه کردم اما دیدم تاثیر نداشت بیخیال شدم دیگه.. آخه اکثرا هیچ کار خاصی ...

انشاالله انشاالله این ماه جفت مون حامله میشیم عزیزم،توکل برخدا