2777
2789
عنوان

اینم مثلا یلدا...دلم میخواد تا خود صبح گریه کنم...خداکنه بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3228 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من برعکس جلو دیگران خودش به موش مردگی میزنه که همه میگن این که خیلی ارومه ..ولی امان از تنهاییام ...

عزیزم الهی اینجوری دیگه ندیده بودم چاره ای نیست بالاخره بزرگ میشه یادمون می‌ره صبور باش 

چون از اول واکنش نشون ندادین عادت کرده خشمش رو روی شما خالی کنه

اندفعه بهش میگم 

میگم چطور اجازه میدی به خودت تو مسافرت ها تو مراسم ها حال بقیه روخراب کنی که فقط عصبانیت خودتو تخلیه کنی

بخدا نمیدونی چه اذیتی منو می‌کنه آنقدر خودمو آروم میکنم ولی آخرش صبرم لبریز میشه ..شما فکر کن کل روز ...

با بازی و بطور غیر مستقیم ازش بخواه بیاد،میخوای بری عوضش کنی یه بازی اختراع کن،میخوای ببری حمام یجور، جمع گردن وسایل که میشه مسابقه گذاشت،تعویض لباس که کنارش اسباب بازیشو بذاری و عوض کنی،بازی حوصله میخواد ولی خیلی جواب میده،توی اینستا کلی بازی جالب برای یاد دادن قوانین به بچه ها هست،واینکه بچه دو ساله خیلی کارو نباید کامل ازش بخواهیم رعایت کنه همه چی نسبی و با بازی ادامه بدیم

ما دعوت نمیکنیم شب یلدا میشه چهارشنبه سوری میشه خودش پا میشه میاد دیگه

یه بار جدی باهاش حرف بزن اول آروم و بامحبت از کوره در نرو تا جایی که میشه بگو اول به خاطر خودت دوم مامان بابا سعی کن آروم باشی سخته نمیشه یهو تغییر کنی بالاخره ۴۰ سال این بودی ولی تلاشت رو بکن آروم آروم بغلش کن اگه دیدی عصبی شد آخرش توأم یه کم صدات رو ببر بالا مرگ یه بار شیون یه بار یا می‌ره و دیگه نمیاد یا می‌ره و بعد از یه مدت برمیگرده یه کم آدم میشه قبلش هم به مامان بابات بسپار که آروم باشن اصلا ناراحت نشن 

خیلی با هوشه

خدا کنه باز از هوشش باشه همش میترسم مشکل روانی چیزی داشته باشه دکتر هم بردم گفت یه کم اختلال رفتاری داره گفتم باباش زود عصبی میشه گفت خب پس ارثیه هیچ دارویی هم نداد برای اینکه آروم بشه 

یه بار جدی باهاش حرف بزن اول آروم و بامحبت از کوره در نرو تا جایی که میشه بگو اول به خاطر خودت دوم م ...

من اصلا خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم

فقط سلام و خدافظی میکنم حرفی بزنه نگاهش میکنم با لبخند که متوجه نشه

اونم هست با بقیه ام حرف نمیزنم که متوجه بشه

ولی واقعیتش اینه که فقط با این حرف نمیزنم

خدا کنه باز از هوشش باشه همش میترسم مشکل روانی چیزی داشته باشه دکتر هم بردم گفت یه کم اختلال رفتاری ...

خب همونو بگو ،علاوه بر  احتمال ارثی بودن،تازه خود رفتار پدر و مادر الگو رفتاری بچست،ولی یکار کن،تلوزیون و گوشی رو ازش بگیر چون احتمال بیش فعالی و عدم تمرکزش بیشتر میشه،ولی باید بازی های حرکتی و اجتماعی رو براش زیاد کنی اینطوری بهتر میشه