2777
2789
عنوان

خواهرم امروز ۱۰ بار بهم زنگ زده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 42 پست
اخی عزیزم‌گناه داره دوست داره ک هی بت زنگ‌میزنه عزیزدل 

به من،بابام و مامان و خواهرای دیگم در طول روز و به طور مداوم زنگ میزنه،مثلا امروز گفتم بیرونم ولی همش گوشی پای گوشم بود،اگه ازش خبری نباشه نگرانش میشم خودم بهش زنگ میزنم ولی بخدا حوصله ندارم روزی یه ساعت با گوشی حرف بزنم

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خداتم باشه اینجور خواهری داری خوب بود محلت نده؟

قبول دارم،ولی زیاده روی میکنم،خییییلی ببخشید واقعا ولی حتی تو دسشویی هم زنگ میزنه

خوشبحالت داریش حالا من که ندارم  یک رفیقم ندارم  مامانمم اصلا باهاش دردودل و هیچی نم ...

خوشحالم خواهرام خوبن،ولی این آبجیم به آدم وقت نمیده که دلتنگش بشیم مدام یا خونس یا زنگ میزنه،کلافم کرده بخدا

حس میکنم رابطه اش با همسرش خوب نیست تنها همدمش تویی🥲

رابطشون بدک نیس،من جاش بودم این همه وقتی که میذاشتم برا خواهرام برا بچه ها و شوهرم میذاشتم قطعا زندگیم بهترم میشد

منم با خواهرم روزی یکی دو ساعت حرف میزنم🙄

🤣🤣🤣🤣عا ماشالا

خدایی وقتی زنگ نمیزنه نگرانش میشم ولی وقتی مدام زنگ میزنه ازش خسته میشم

چه اشکال داره درکش کن شاید دلش به این خوشه یکیو میشناسم همینجوری بود وخیلیم مشکل داشت ولی خونوادش اهمیت نمی‌داد و جدیدش نمی‌گرفت الان اون رابطشو با خواهر و همه کمه کم کرده چون اون موقع به توجه احتیاج داشت ولی الان شرایطش فرق کرده و دیگه نمیخاد کسی رو

🤣🤣🤣🤣عا ماشالا خدایی وقتی زنگ نمیزنه نگرانش میشم ولی وقتی مدام زنگ میزنه ازش خسته میشم

بخدا اول فک کردم خواهرمی  بعد که کفتی ۵دقیقه به بالا فهمیدم نیستی و اینکه اون دوتا بچه داره ولی من سه تا.من به خواهرم خیلی زنگ میزنم به خواهر دیگم روزی یه بار اونم نیم ساعت بیشتر حرف ندارم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
برعکس خواهرم متاهل هست ودوتا بچه داره زیاد بهش زنگ میزنم .میدونم باید تماسم  رو کم کنم از تنهای ...

قشنگم منم تنهام،ولی اصلا حوصله حرف زدن با گوشی رو ندارم اونم تایم زیاد،اعصابم نمیکشه این روزا

زنگ بزن ولی اصولی

مثل من ک همش برای خواهرم میزنگم عادت دارم...شوهرش گوشیو برمیدارع میگه چقد میزنگی منم میگم با شما کار ...

منم اونی که دوسش دارم متوجه شده خواهرم چقد زنگ میزنه پیشش باشم و گوشیم زنگ بخوره میگه آبجیته😂

کاش منم خواهر سالم و برادر داشتم.  قدرش رو بدون خیلی خوبه ‌که. چیکارت داره هی زنگ میزنه؟

باور کن گزارش همه چیو میده،مثلا میگه این ساعت بیدار شدیم چی خوردیم چیکار کردیم و......

یا راه دوره یا افسرده و خسته است یا خیلی دوستت داره یا احتیاج داره دائم با کسی صحبت کنه و هزار تا دل ...

همش با هم جز راه دور