موندم چرا این همه وابسته س،متاهله دو تا هم بچه داره،یه وقتایی خسته میشم ولی باز دلم میسوزه براش و هیچی نمیگم بهش،خداوکیلی ۱۰ بااااار اونم تایم بالای ۵ دقیقه🤐
چه اشکال داره درکش کن شاید دلش به این خوشه یکیو میشناسم همینجوری بود وخیلیم مشکل داشت ولی خونوادش اه ...
باور نمیکنی از صب که بیدار میشه تا وقتی که بخوابیم و حتی نصف شب تماس تصویری و صوتی و....میگیره،حتیییی عذر میخوام سرویس بهداشتی هم باشه زنگ میزنه،منم همیشه گوش میدم ب حرفاش که حداقل با حرف زدن خالی بشه ولی خیلی بی حوصله ام خصوصا این روزا حوصله حرف زدن رو ندارم فرق نمیکنه کی باشه،بیرونم باشم باز باید مدام زنگ بزنه و درکم نکنه
بخدا اول فک کردم خواهرمی بعد که کفتی ۵دقیقه به بالا فهمیدم نیستی و اینکه اون دوتا بچه داره ولی ...
خواهر منم میاد نی نی سایت امیدوارم الان خسته باشه و بخوابه😂گاهی ناراحت میشه میگه دیگه بهتون زنگ نمیزنم ولی دلش طاقت نمیاره و میزنه،شده نصف شب از خواب بیدارم کنه و یا صب که هنوز چشام وا نشده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر منم میاد نی نی سایت امیدوارم الان خسته باشه و بخوابه😂گاهی ناراحت میشه میگه دیگه بهتون زنگ نمی ...
نه دیگه من میدونم کی از خواب بیدار میشن کی میخوابن
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت میکنند که چرا کفش ندارن تا اینکه یه روز آدمی رو میبینن که پا نداره و بعد غر میزنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث میشه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملالآور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای اینکه «کجا باید کار کنم؟» نمیگیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» میگیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری دین