2777
2789
عنوان

گذشته ی هر کس به خودش مربوط نیست❗️

618 بازدید | 12 پست

جامعه رو به گند میکشن بعد میگن گذشتمون به خودمون مربوطه😂

(دوستان جبهه گیر من مذهبی نیستم مخالف دوست پسر هم نیستم)

اوکی گذشتت به خودت مربوطه ولی گ.و.ه میخوری وقتی از عشق و حالایی ک کردی و از تعدد روابطت پشیمون نیستی و سریع تا جنس مخالف دیدی شلوارتو کشیدی پایین!( نمیتونستم محترمانه تر بگم)

چنین افرادی مشخصه چه خونواده ی داغونی دارن!

اگه عاشق بودی یا اشتباه کردی پشیمون شدی و این دلایل اوکی مشکلی نیست

ولی وقتی واسه سرگرمی رابطه جنسی داشتی و ذره ای پشیمون نیستی، غلط میکنی به فکر ازدواجی! اگه به فکر ازدواج هستی هم برو با یکی مثل خودت!

نیاز طبیعیته؟ گذشتت به خودت مربوطه؟ اوکی ولی من نمیخوام ایدز بگیرم

حالا اونی که رابطه داشته و آدم شده بحثش فرق میکنه با اونی که خودشو گول میزنه که گذشتم به خودم مربوطه و باید جوونی کنم بعد ازدواج کنم

😂😂 این جمله یعنی بزار هر کثافت کاری دلم خواست بکنم بعدم با افتخار برم ازدواج کنم و یه رابطه ی طولانی مدت داشته باشم

باید بگم به خاطر وجود چنین هرزه هایی، پسرا فکر میکنن دختر پاک وجود نداره و دخترا فکر میکنن پسر پاک وجود نداره

گذشته ی هر کس اتفاقا به پارتنرش مربوطه چون گذشته ی تو ایندتو میسازه و هر چقدرم بخوای خودتو توجیه کنی که نهههه اصلا اثری نمیزاره سخت در اشتباهی

از ما گفتن بود😂

کسایی که مخالف نظرم هستین ریپ نمیزنم چون حوصله ی قانع کردن افراد به ظاهر روشنفکری مثل شما رو ندارم

متاسفم برای کسایی که ضعیف النفس هستن و نمیتونن خودشونو کنترل کنن و سریع واسه جلب توجه پسرا خودشونو...😑 آبروی همه ی دخترا رو بردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه شعور شمارو داشته باشن جامعه خوبی خواهیم داشت

الان جوری شده که همه میگن گذشته خودمونهههه بدن خودمونهههه زندگی خودمونهههه😑 هرکاری میکنیم باید مواظب تاثیرش رو افراد دیگع و جامعه باشیم یکم مسئولیت پذیر باشیم

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
اگه همه شعور شمارو داشته باشن جامعه خوبی خواهیم داشت الان جوری شده که همه میگن گذشته خودمونهههه بدن ...

جمله ی گذشته ی من به خودم مربوطه رو مطمئن باش قطعا یه هرزه مد کرده شرط میبندم😂

اگه همه شعور شمارو داشته باشن جامعه خوبی خواهیم داشت الان جوری شده که همه میگن گذشته خودمونهههه بدن ...

عزیزم من دلم میخواد دزدی کنم به کسی هم مربوط نیست به خودم مربوطه

دوست دارم جرم و جنایت کنم به کسی که مربوط نیست

رو جامعه که اثری نداره! فقط عادی میشه😂

عزیزم من دلم میخواد دزدی کنم به کسی هم مربوط نیست به خودم مربوطه دوست دارم جرم و جنایت کنم به کسی ک ...

دقیقا😒 خدایا یه عقلی به اینا بده یه پولی به ما😕😂

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

اره پسره عنتر طعم هزار نفرو چشیده ذاتش تنوع طلب شده میاد ازدواج میکنه میگه گذشته گذشته مهم اینه ک الان با توعم_ بعد تا ی سردی یا قهری بین خودش و زنش پیش میاد دلش برا گوه کاریای قدیمیش تنگ میشه اینو اصصصلا نمیشه انکار کرددددد