2777
2789
عنوان

حق باشوهرمه؟

244 بازدید | 20 پست

مااز خانواده هامون دوریم

شوهرم گفت امسال یلداپیش خانوادت باشیم

قراربود بریم خبرداده بودیم

مامانم عصری زنگ زد مامیریم خونه خاله شامتون هم میزارم برین خونه بخورین وقتی رسیدین بعدش بیاین خونه خاله دورهم باشیم

حالاشوهرم ناراحت شده میگه به من بی احترامی شده نباید میرفتن خونه خالت باید میموندن تامابریم

خونه خالت منودعوت نکردن من نمیام

خانواده منم اصلا تواین حال وهواها نیستن ک دعوت کنن یهویی تصمیم گرفتن برن خونه خالم گفتن ماهم بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کااااااااااملااااااااا حق با شوهرته

اون خاله شماست.خاله شوهرت ک نیس.باید مامانت اینا وقتی از قبل خبر داشتن میموندن ک شما برسین حداقل باهم میرفتین

من جا شوهرت بودم از همون وسط راه ک موضوع رو فهمیدم برمیگشتم

به نظر من حق با شوهرته چون شما از قبل خبر دادین، ولی اونا بعد از خبر دادنِ شما، یهو تصمیم گرفتن

من نمیدونستم شوهرم ناراحت میشه

حتی مامانم ازم پرسید خونه ماراحتتری یاخاله من گفتم فرقی نداره دیگ اونام قرارگذاشتن برن خونه خالم 

من نمیدونستم شوهرم ناراحت میشه حتی مامانم ازم پرسید خونه ماراحتتری یاخاله من گفتم فرقی نداره دیگ او ...

پس تقصیر خودته... یه لحظه خودتو میذاشتی جای شوهرت. یا اینکه فکر میکردی این اتفاق برعکس افتاده، قطعاً ناراحت میشدی.

کااااااااااملااااااااا حق با شوهرته اون خاله شماست.خاله شوهرت ک نیس.باید مامانت اینا وقتی از قبل خب ...

شوهرمنم نیومد

زنگ زدم گفتم ماخسته ایم نمیایم ولی خب فک نکنم خیلی براشون مهم باشه

پس تقصیر خودته... یه لحظه خودتو میذاشتی جای شوهرت. یا اینکه فکر میکردی این اتفاق برعکس افتاده، قطعاً ...

الان ک فک میکنم حق داره

خانواده من کلا همینطوری بی ملاحظه ان

مثلا مادیر به دیر میریم موقع برگشت پدرم هیچ وقت نمیادخونه برای خداحافظی

کلا تواین چیزاخیلی ضعیفن