2777
2789

دلمون گرفته بود با پسرم رفتیم بیرون یدور زدیم اومدیم همه درحال خرید بودن شیرینی فروشی خیلی شلوغ بود پراز کیکای خوشگل هندونه و انار.  پسرمم میگفت چقدر خوشگلن معلومه خیلی خوشمزن. خلاصه خیلی شلوغ بود بیرون یجام هندونه دونه ای ۱۰ تومن میدادن گرفتیم آوردیم اونم سفید بوداز شانسمون. انشالله خدا به جیب همه برکت بده و همه ابن شبا خیلی شاد باشن کنار عزیزانشون.

واسه ماهم دعا کنید سال دیگه ازاینجا بریم و بتونیم خونه اجاره کنیم🌷

شب یلداتونم مبارک🌷

یلدا عید همه روزهام مثه هم هستن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من فرق میکنه اولین یلدای بدون مادرم امروز سر خاکش کلی گریه کردم پارسال همین موقع  نده بود و من خونه اش بودم مشغول شام پحتن تا بقیه خواهر برادرا بیان😔😔😔😔کاش همون پارسال میفهمیدم این آخرین یلدای عمرمه که دارمش تا بیشتر قدرش و میدونستم و دورش میگشتم😭😭😭😭😭

نه امسال خیلی فرق داره. داییم تازه عقد کرده چیز میز گرفتیم ببریم واسه عروس. ذوق دارمممم

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
اره اما واسه بچه ها خاطره میشه این شبا. به اونا باید خوش بگذره

همه ذوق بچه ها واسه همین مناسبت هاس انشاالله امشب بهتون خوش بگذره

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

واسه من فرق میکنه اولین یدلای بدون مادرم امروز سر خاکش کلی گریه کردم پارسال همین موقع  نده بود ...

عزیزم خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم.

منم خیلی دوس داشتم امشب کنار پدرومادرم باشم بابام ۸۰ سالشه و مادرم ۷۰ هی میگم نکنه امسال آخرین یلداشون باشه چرا شوهرم منو نمیبره ببینمشون اونام الان تنهان😔

ممنون عزیزم. همچنین 

فدات مهربونم