2777
2789

هی تو هر مسئله بی ربط هی میگه تو خوبی با اون قیافت

قیافم هم بد نیس تو پروفم هست ولی خو مسخره کردن که دیگه نداره حتی اگه تعریف نداره

هی مسخرم میکنه 😂

حالا خودش کچل بیریخت اندازه غول🙄😂

یکی نیس بگه بخدا من از ماشینت خوشم اومد باهات دوست شدم نه خودت🙄😑🙈

منم قیافمو مسخره کرد گفتم کسی مجبورت نکرده با من باشی🙄کوپی اوغلی اشح 

به نظرتون اوکیه جوابم؟

آخه هی هم شوخی شوخی یه چیزای بد میگه 

مثلا درمورد کارای بدش با قبلیا 

یا مثلا رفته بود مشهد چند روز پیش میخواست منو حرص بده میگفت رفتم بعد حرم فلان جا با یکی و....

یه بارم بهش گفتم تو انقد خرابی فقط عمه و خاه منو چیز نکردی گفت تو از کجا میدونی شاید اونارم چیز کردم

بعد گفتم عمه من که پیره و خاله من که اصن تبریزه اونم برگشت گفت اتفاقا من ماموریت زیادمیرفتم تبریز

😐😑منه خرو بگو پیش خودم فکر کردم مخشو میزنم ازدواج میکنیم ولی این کلا حیا نداره😐

حیف آدم نیست با این بیشعورا هم دهن شه ؟؟؟چه برسه بخوای یه عمر زیر یه سقف باشید باور کن از مادربزرگتم نمیگذره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوغوردان ایله ایشحدی!بی نزاکتدی!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چقدر هردو بد حرف میزنید من ۲۰ساله با همسرمم اینطور نمیتونم حرف بزنم

😐من چی میگم بهش مگه 

وقتی طرف داره از کارای قبلش میگه هیچی نگم 

وقتی میگه با تو هستم میرم چهار نفر دیگه رو فلان ...

هیچی نگم

والا من تو حالت نرمال خیلی آرومم ولی احترام نمیزاره

حیف آدم نیست با این بیشعورا هم دهن شه ؟؟؟چه برسه بخوای یه عمر زیر یه سقف باشید باور کن از مادربزرگتم ...

😐بابا دیوونس 

اولش فکر کردم آدم حسابیه خیرسرش دکترا داره همه چی داره بعد رفتم باهاش تو رابطه اصن اعصابمو هرروز میریزه بهم...

حله اشحین بالاسی تحصیلکرده دی😐دکتراسی وار 🙄 چوخ بیشعور دی  ایستیرم سیچیم بیلسین سورا کات ال ...

لیاقتی یوخدی حتی دانوشماقا!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است