2777
2789

امروز ناهار خونه بابام بودیم، برگشتیم دیدم گوشیم نیست

بهش گفتم گوشیتو بده زنگ بزنم ببینم کجاست

کشید سمت خودش، خودش شروع کرد زنگ زدن گفتم خب چرا ندادی گفت دوس داشتم خودم زنگ بزنم چه فرقی داره حالا

خلاصه مامانم جواب داد و فهمیدم جاش گذاشتم

اومد قطع کنه دیدم اسم من سیو شده داداش علی

اسم برادرش

گفتم چرا تغییر دادی چرا داداش؟؟ 

گفت بخدا من دست نزدم گوشیم بهم ریخته چندین نفر جا به جا شده اسماشون

بچه ها همچین چیزی ممکنه؟ 

بعد گفتم رمزت چنده رمز قبلیشو گفت که من قبلا امتحان کرده بودم اشتباه بود به بهانه ای گوشی رو گرفتم زدم گفتم این که اشتباهه گفت آهاا فلان چیز گذاشتم راستی

دیگه رفتیم سراغ کارامون یه چنددقیقه گذشت دید من ذهنم درگیره گفت بیا ببین این شماررو جا به جا شده

ولی بچه ها نمیتونم قبول کنم اگه همون موقع نشون داده بود یه چیزی ولی بعد چنددقیقه نمیتونم

واقعا میشه که اسما جا به جا شه؟؟ 

چرا باید اسم من همچین چیزی باشه

دروغ میگه .....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اسم ها جابه جا شده باشه . اون از کجا میدونست که اسم جدید شمارت داداش علی هست؟  منکه باور نمیکنم مگه میشه اسم ها جابه جا بشه خیلی مشکوکه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

چرا اخه 🙁

دلیلش واضحه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اصلا اسم ها جابه جا شده باشه . اون از کجا میدونست که اسم جدید شمارت داداش علی هست؟  منکه باور ن ...

گفت دیدم اسمتو که جا به جا شده ولی وقت نکردم درست کنم

چندتاشونو درست کردم

گفت دیدم اسمتو که جا به جا شده ولی وقت نکردم درست کنم چندتاشونو درست کردم

بنظرم دروغ میگه چطور وقت کرده اونا درست کنه اونوقت اسم زنش که روزی چندبار بهش زنگ میزنه درست نکرده تو این همه روز یه بارم بهت نگفته که اینجوری شده اصلا همچین چیزی نمیشه حالا اگه گفته بود حذف شده یه چیزی ولی بنظرم مشکوک میزنه نمیخوام تو دلت خالی بشه ولی بدون اینکه حساسش کنی زیر نظر بگیرش.چون چیزی نبود گوشی ازت نمی‌گرفت رمز اشتباه نمیداد 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
اها پس چشه

یه سوال پرسیدی پرستاره چرا اینو پرسیدی برام سوال شد 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان