2777
2789
عنوان

اتفاقای عجیب و ترسناک خونمون

939 بازدید | 22 پست

چندوقت پیش من و دخترم خونه نبودیم.شب خوابیدیم خونه مامانم. شوهرم صبح اومد پیشمون گفت دیشب من خوابیدم وسط شب پاشدم اب بخورم دیدم چراغ اشپزخونه روشنه. خاموش کردم دوباره خوابیدم. یکم گذشت پاشدم برم سر کار دیدم چراغ اتاق دخترمون روشنه. دیگه رفته بود سرکار و میگفت اخه من خاموش بود شب همه جا خوابیدنی.اینا چطور روشن شدن. حالا دیشب ساعت ۵بود که شوهرم رفته بود سرکار. من همینجوری از خواب پریدم دیدم ۵ و ربعه و چراغ اشپزخونه روشنه. پیام دادم به شوهرم که چراغو خاموش کن چون فک میکردم شوهرم خونس روشن کرده.شوهرم پیام داد که من اومدم بیرون از خونه و چراغی روشن نکردم کلا.منو میگی یجور ترسیدم دیگه نتونستم از جام جم بخورم.خلاصه صبح اومد و گفت بخدا من روشن نمیکنم صبح رفتنی شماهارو بیدار نکنم .

الانم برا دخترم سه تا بادکنک گرفته بود اومد باد کردن دوتاشو سومی هم همونجا جلوشون بودا،تا اون دوتارو باد کنن انگار اون یکی اب شد رفت تو زمین.هرچی گشتیم پیدا نکردیم تا همین لحظه. بنظرتون من چیکار کنم. من شوهرم ۵میره سرکار خداوکیلی میترسم تنهایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت پیشم حتی یه تاپیک زدم که داشتیم میخوابیدیم یهو صدای ترکیدن یه بادکنک تو اتاق دم گوشمون اومد. انگار که جلو روی ادم بادکنک بترکه. دقیقا صدای بادکنک بود ولی ما نه بادکنک داشتیم تو اتاق نه چیزی افتاده بود زمین پاشدم بگردم. کلا هیچی نبود. اصلا نمیدونم صدای چی بود

شاید برقا اتصالی دارن

نه بابا خونه نوسازه. بعد این چراغه کلیدش پشت کابینته من دستمو میکنم اونجا روشن خاموش میکنم .صبحم پاشدم زوشن خاموش کردم چندبار کشیدم سیماشو ببینم سفته یا اتصال داره دیدم کاملا سالمه

عزیزم اگر واقعا مطمئنی چیزی هست حس سنگینی داری با تلفنت قرآن بزار تو خونه هر روز با صدا تلاوت بشه اس ...

من از ترسم کلا اهل کنجکاوی نیستتم. اگه کسی دعایی چیزی بلده بفرسته بخونم هرشب