2777
2789
عنوان

فلج خواب.😒

112 بازدید | 9 پست

خیر سرم دعا گرفته بودم دیگه نشم چن مدت نشدما الان شدم اینبار همچین نترسیدم عادت کردم  این همه آدم تو دنیا این بختک باید بیاد منو پیدا کنه آخه؟😒😐

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

منم گرفتارشم تنها نیسی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا همون دعاعه باعث بختک میشه 

من اول فکر میوردم یه بحث علمیه و قبول نداشتم

تا اینکه شاید حدود ۱۵ سال پیش مامانم یه دعا برام گرفته بود من این دعا رو گذاشتم پیشم هر روز صبح موقع بیدار شدن بختک را تجربه میکردم دیگه واقعا برام ثابت شد.بعد رفتن انداختم دعا رو تو رودخونه و دیگه هرگز تجربه اش تکردم. دیگه هم سمت دعا و این چیزا نرفت مامانم

الهی به امید خودت...  
قیافشم میبینی؟

آره لاغر دهنش دو متر باز خونی دندوناش تیز موهاش سیاه افتاده تو صورتش چشو بینیشو نمیشه دید

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
آره لاغر دهنش دو متر باز خونی دندوناش تیز موهاش سیاه افتاده تو صورتش چشو بینیشو نمیشه دید

😒😒😒😒😒😒خیلی فیلم تخیلی میبینی انگار

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بیدار که شدم خواستم پاشم ک دیدم نمیتونم تکون بخورم همون لحظه گفتم آهان بفرما دوباره شروع شد

😒😒😒😒😒😒خیلی فیلم تخیلی میبینی انگار

نمی‌بینم

نمی‌بینم

پس کمبود یه چیز تخیلی رو داری 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.