2777
2789
عنوان

برای یلدا چی خریدید تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشاسته خریدم باسلوق درست کردم بقیه چیزاشو داشتم لبو پختم پفیلا درست کردم البالو خشکه خریدم زغال اخته ...

عزیزم ی سوال داشتم من اولین بارمه میخام لبو درست کنم چن ساعت طول میکشه پختش؟ 

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
مردم برای شب یلدا و عید اینقدر خرید میکنن یه روز بعدش تازه یادشون میفته ته حسابشونو دراوردنو و هیچی ...

😂😂 من قبل یلدا یه برس حرارتی خریدم ۶۰۰ قبل یلدا ته حسابم دراومد 😂 دیگه ی کیک بیشتر نتونستم بگیرم بازم شکر دورهم بودن مهمه

هرموقع ک برم کارا گردن خودمه عزیزم‌کلا عروسارو حمال میبینن

نمیشه بگین بهشون؟ 

بالاخره ی بار بحث شه یا جواب بگیرن از رو میرن

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
نشاسته خریدم باسلوق درست کردم بقیه چیزاشو داشتم لبو پختم پفیلا درست کردم البالو خشکه خریدم زغال اخته ...

😂😂😂 واقعا منم میخواستم سالاد ماکارونی درست کنم بعد گفتم همینا خودش سنگین 😂

منم دعوتم اونجا اینقدر ناااراحتم ک حد نداره خونواده خودم اینجا نیستن مجبورم ریخت نحس اونا ببینم

خیلی رو مخن..حرفای چرت و صدمن ی غازشون ی طرف..طلب کار بودنشون ی طرف تیکه انداختنشونم ک بماند

کارما💫    

عزیزم ی سوال داشتم من اولین بارمه میخام لبو درست کنم چن ساعت طول میکشه پختش؟ 

تو زودپز ۴۵ دقیقه پختم فقط پوست کردم خوردش نکردم یکم آب ریختم و یه ذره شکر گذاشتم پخت درشو باز کردم برش زدم دیگه درشو نبستم خوشرنگ بشه گذاشتم با آب باقیمونده بجوشه و آبش به خوردش بره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما هر سال شب یلدا خونه بابام دور همی داریم ولی امسال ما شهر غریب افتادیم و تو جمعشون نیستیم. گفتم بچه هام دلشون نگیره دیروز رفتم براشون خرید کردم خودمون ۴تایی دور هم باشیم .فعلا اینا رو آماده کردم

آجیل و میوه

ژله هندونه

نخودچی کشمش و میوه خشک و گردو

انار و بستنی

باقالی گذاشتم بپزه

بلال گذاشتم بپزه

کیک درست کردم

دونات درست کنم

دنده کباب و به پلو هم برای شام

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
فعلا کدو حلوایی گذاشتم بپزه.چای و میوه،آلوچه سیاه هم داریم😋

کدو از الان زود نیس؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

نمیشه بگین بهشون؟  بالاخره ی بار بحث شه یا جواب بگیرن از رو میرن

نه متاسفانه..ی بار با پدر شوهرم بحثم شد سر اینکه زور میگفت شوهرم تا ۳ روز قهر بود ک جواب بابامو دادی..چند ساعت حرفاشو تحمل کردم اخر ترکیدم چیکار کنم انگار من لالم بشینم چیزی نگم بهشون

کارما💫    

😂😂😂 واقعا منم میخواستم سالاد ماکارونی درست کنم بعد گفتم همینا خودش سنگین 😂

مامانم هرسال به زور بهمون شام میداد دیگه نمیشد چیزی خورد هنوزم هر یکساعت یا خودش زنگ میزنه یا بابا میگه بدون شام که نمیشه گفتم من خونه خودمم اغلب شام نمیخورم انقد. تعارف نکنید میخوام از بقیه چیزا حسابی بخورم 😂😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز