بچها خواهرشوهر خیلی حسود و عقده ایه بیخودی با من بده از سر حسادت بدگوییمو پیش مادرشوهرم کرده باهام لج انداخته تو جمع باهام خوبه ولی وقتی تنهاییم محل بهم نمیده منو زیر پوستی داره حرص میده زده تو اینستا بلاکم کرده بچمو تحویل میگیره ک من حرص بخورم من چیکار کنم از عصبانیتم کم بشه انقد غصه نخورم
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین قوم شوهر همینه پیش همه خوب رفتار میکنن که اصلا بقیه شک نکنن به بد بودنشون. ولی تنها که میشن با ادم میخورنش
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
تو بیتفاوتی قدرتی هست که اگه کسی تجربهش کنه دنیا به کامش میشه
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مثلا امشب شبه یلداس دیشب ب مادرشوهرم گفتم فردا شب کجایین گفت خون پدربزرگیم گفتم کی هس گفت ما و عمو بعد اصلا ی تعارف الکی نکرد ک شماهم بیاین ولی اگه نرم میشینن پیش پدرشوهرم میگن نیومد بدگوییمو میکنن ک از چشم بیفتم
من بعد یکسال فهمیدم اگه همونجور عین خودشون رفتار کنی میسوزن فقط. توهم بی محلی کن عین خودش
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
وقتی یاد نگیرید که با افراد سطح پایین نباید هم کلام شد این خودخوری ها ادامه داره
وای دقیقا با مادرشوهرم انقدر بحث کردم چند روز پیش الان معدم داغون شده خون میاد از پشتم دکتر گفت عصبانیتت باعثش شده. خیر نبینن الهی
مثلا امشب شبه یلداس دیشب ب مادرشوهرم گفتم فردا شب کجایین گفت خون پدربزرگیم گفتم کی هس گفت ما و عمو ب ...
خب بد گفتی
میگفتی میخوام دور هم باشیم
کجایین مام بیایم اونجا، اونوقت یا مجبور بود تحملت کنه و بگه بیا اونجا، یا بگه نیا و خودش رو بده کنه و به تو یه امتیاز بده
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.