2777
2789
عنوان

بی محلی خواهرشوهر و مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 29 پست
وای دقیقا با مادرشوهرم انقدر بحث کردم چند روز پیش الان معدم داغون شده خون میاد از پشتم دکتر گفت عصبا ...

سلام عزیزم باید یاد بگیری با ادمهای با کمال و دانا نشست و برخاست کنی و هم سطح وحتی بالاتراز خودت بگردی بله دکترت راست گفته شما همه معدت هم روده ات عصبی شده 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو ادم حساب نمیکنه بعد میاد بچمو بغل میگیره بوس میکنه عمه جون میزاره این ناراحتی نداره خب منم ماد ...

خدا رو شکر کن بچت و تحویل میگیره اگر به بچه هم بی محلی میکرد یه جوری میسوختی که صدتا تاپیکم میزدی کسی نمیتونست خوبت کنه 

اخه نمیتونم دست خودم نیس عصبی میشم اونم فک کنم نقطه ضعفمو میدونه

میدونی منم همینجورم، میدونه عاشق بچه هستم گفت انشالله بچه دار نشی اینو که گفت من دیگه سیمام قاطی کرد

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

اخه نمیتونم دست خودم نیس عصبی میشم اونم فک کنم نقطه ضعفمو میدونه

تا وقتی کاراش اذیتت کنه، به اون رفتارا ادامه میده

میخوای تموم شه؟ بی‌تفاوت باش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
سلام عزیزم باید یاد بگیری با ادمهای با کمال و دانا نشست و برخاست کنی و هم سطح وحتی بالاتراز خودت بگر ...

سلام گلم، شوهرم همش بهم میگه مامانم شعور نداره نمیفهمه تو ولش کن قطع ارتباط کن و فلان. ولی مادرشوهرم از خداشه منو نبینه و وقتایی که شوهرم میره پیشش باهم برم دور دور.. منم تصمیم گرفتم مثه آینه دقش برم بشینم پیشش که زیاد احساس خوشی نکنه.

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

تصمیم رفتن یا نرفتن و به شوهرت واگذار کن وقتی مثل امشب تو دوراهی میمونی توپ و بنداز تو زمین شوهرت بذ ...

شوهرم گفت بریم وگرنه میخوان از چشم بندازنت منم گفتم بخاطره تو میام

من نمیدونستم قراره ی تعارف الکی نزنه 

خب بعدش که دیدی تعارف نزد خودت میگفتی

گاهی بد نیست آدم تعارف رو بذاره کنار

غریبه که نبودن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
تا وقتی کاراش اذیتت کنه، به اون رفتارا ادامه میده میخوای تموم شه؟ بی‌تفاوت باش

میخوام عادی رفتار کنم مثه قبل ولی نمیتونم ولی میخوام یجور مثه خودش حالشو بگیرم دلم خنک بشه

خودمو دوس نداشتم کوچیک کنم 

تو اگه میگفتی ادب و احترام بود به هوای بزرگتر بودنشون گفته بودی

با تصور اینکه نمیخوای خودت رو کوچیک کنی به اون این فرصت رو دادی که اون کوچیکت کنه