2777
2789
😭😭😭😭😭نه ابجی همچین انتظاری نداشتم ازش ولی نباید با دخترش همچین کاری مرکرد

کار بدی نکرده ،نجاتت داده از بدبختی .

روشش بد بوده ولی قصد و نیتش درست.

بعد ها ممنونش میشی ، اما نباید دستترا میشکست ،ماشالله چه زوری هم داره مادرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭عزیزم اصلا رحم نداشت داشتم میمردم داداشم منو برد از اونجا

سخته راست میگی مامان منم هینجوری بود سراینکه از نامزد اولم جدانشم چنان منو زد ک الان بعد پنج سال جای کمر بند رو کمرم مونده خیلی از دستش کتک خوردم بخدا الان پشیمونم ک بحرفش گوش ندادمو از نامزدم جدا شدم 

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
اینکه بدونه دامادش مرد زندگی نیست و دخترش توی عقد باردارشده و قصد ادامه زندگی بااین مرد رو نداره قب ...

گفتی بخاطر شرایط داماد و شرایط خود استارتر با مادرش موافقی 

چه شرایطی؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
نه عزیزم طلاقم نمیده شوهرم مهریمو داده ولی میگه طلاق نمیدم بابت سقط هم ازم شکایت کرده

ببین عزیزم

اولا ک اصلا عذاب وجدان نداشته باش و به حرفای صد من یه غاز ملت احمق ما گوش نده.

شوهرت بوده شرعی و قانونی دلت خواسته رابطه داشتی حامله هم شدی نوش جونت

این اقا کلا خائن بود توی عقد نمیکرد،بعد عروسی میکرد،بعد پنج سال میکرد و هر زمان دیگه میتونست این اتفاق بیوفته پس اصلا جایی برای پشیمونی تو یا غصه خوردنت وجود نداره.

بگذریم از کار وحشیانه مادرت و کشتن بچت ک صدهزار درصد تاواناشو میده و بد هم میده

به هیچچچچ وجه حق نداشت این کارو باهات بکنه به هیچ وجه.

با کارای مضخرفش باعث شد رای دادگاهم به ضررت بشه حالا پنج سالم بدویی نمیتونی طلاق بگیری مگر با باج دادن و خرج و مخارج سنگین‌.

اونم خیلی قانونی تونسته و حق داشته ک ازت شکایت کنه.

همه ی اینا گذشت ولی میگم ک اونی ک باید عذاب وجدان داشته باشه و ناراحت باشه تو نیستی شوهر بی وجدانت و مادرته و بس .

بلگه باید طلبکارم باشی ازشون.

عمرت تباه میشه اینجوری ک خونه پدرت باشی ک عقدم باشی و طلاقتم ندن

خانواده هارو بگو بیان حرف بزنن یا برو سرخونه زندگیت یا راضی بشن به طلاق .

بعد اینکه این بلا ها سرم اومد دیگه اون ادم قبل نمیشم

راست میگی سخته هیچوقت از یاد ادم نمیره ولی چ میشه کرد 

کار بدی نکرده ،نجاتت داده از بدبختی . روشش بد بوده ولی قصد و نیتش درست. بعد ها ممنونش میشی ، اما ن ...

اره میدونم میخواسته من عذاب نکشم ولی ادم با دشمن خودش اینجوری رفتار نمیکنه یک جوری منو زد تا چند روز نمیتونستم درست حسابی راه برم خیلی اذیت شدم دستم رو زد شکست داشت منو میکشت بخاطر درد بعداز سقط تا۱۰روز افتاده بودم و همه جونم درد داشت😭😭😭😭

و یه سری ها چقدر احمق هستن که نمیدونن ما داریم توی این جامعه زندگی میکنیم و هنوز بین خیلی خانواده ها جا نیفتاده بارداری اونم تو دوران عقد که خدانکرده ممکنه تا رفتن زیر یه سقف هزارتا اتفاق بیفته و نباید تو این دوران باردار شد نمونش خیانت این اقا که زندگی استارتر رو نابود کرد

من نه ادم کوته فکری هستم نه عهد قجری اما واقع بین هستم و معمولا به همه جوانب کار فکر میکنم اما امان از یه سری ادمهای به اصطلاح روشن فکر که فکر میکنن صرفا به خاطر محرم بودن اسی و همسرش به بقیه جوانب فکر نکنن،اخه شما خودتون رو جای مادر اسی بزارین ببینید چه عذابی کشیده که همچین بلایی رو سر پاره تنش اورده

اسی جان منظور حرفم با شما نبود کسی که باید منظور حرفم رو بگیره میگیره

انشاا.... خدا به دلت و روحت ارامش بده عزیزم❤️❤️❤️

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

حالا مادرت احتمالا حمله ی عصبی بهش دست داده دست خودش نبوده با ی حجم از مشکلات روبرو شده  

فک نمی کنم بخشیدن مادرت سختر از بخشیدن شوهرت باشه وقتی اون بیشرف و بخشیدی مادرتم می تونی ببخشید رک گفتم

😭😭😭😭😭اره صدای دادهایی که میزدم ناله هام هنوزتو گوشمه 

خدا هق شوهرتو و اون زنی ک باهاش بهت خیانت کرده رو بزاره کف دستشون بخدا خیلی ناراحت شدم برات ولی هرگز دوباره ب اون رابطه برنگرد هرگز حتی اگه چهار پنج سال هم طلاقت طول بکشه بازم برنگرد مردی ک یبار خیانت کنه همیشه این کارو انجام میده 

اره میدونم میخواسته من عذاب نکشم ولی ادم با دشمن خودش اینجوری رفتار نمیکنه یک جوری منو زد تا چند روز ...

خدا کمکت کنه 

احتمالا حمله عصبی بهش دست داده 

بعد از این انفاقا محکم و قوی شو بزرگ شو ، الان گذشته دیگه سعی کن فراموش کنی 

انشاا بقیه زندگیت خوب پیش بره

گفتی بخاطر شرایط داماد و شرایط خود استارتر با مادرش موافقی  چه شرایطی؟

گفتم عزیزم اینکه بدونه دامادش خیانتکاره و بفهمه دخترش ازش اونم تو دوران عقد بارداره

وقتی خودم رو جای همچین مادری میزارم میدونم که چه عذابی رو تحمل میکنه

اگه مشکلی نبود فوقش با زودتر برگزار کردن عروسی مسئله حل میشد اما الان که متوجه خیانت دامادش شده  این خشم به نظرم طبیعی هستش

هر چند واقعا ناراحت شدم از اتفاقی که برای اسی افتاده اما به مادرش هم که باید جوابگوی خیلی ها باشه به عنوان مادر حق میدم

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫