زیر فرش زیر مبل وتوی کابینتا و کمد همه جارو نگا کرد فقط یه کشو میز تلوزیون مونده بود گفتم کارت خیلی زشته چرا خودت میزنی به خنگی زود بدو بدو رفت میز تلوزیون هم نگا کرد یه کیلو شیرینی اورده بود نشستن باهم خوردن بخدا از یه کیلو شیرینی ۵ تا مونده بود
چرا مگه مشکل داشتین که اولین بار بوده؟ دوسش نداری؟
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دوسش دارم ولی تا حالا خونه من نیومده بود چون شوهرم اولا اخلاقش بد بود حالا یکم اخلاقش فرق کرده ام ...
چه اشکال داره خواهرا که بدجنس نیستن چی شده مگه.ماهم هرکسی شیرینی میاره واسمون به خودشون تعارف میکنم تقریبا چیزی ازش نمیمونه.انقدر به این چیزا فک نکن اونا باید از شوهر شما ناراحت باشم بخاطر اخلاقای بدش نه اینکه به خواهرت بدبین بشی...
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀