2777
2789
عنوان

کنکوری ها و دانشجو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
نه بابا دلیلشو میدونه دو هفته پیش بحثم شد باهلش گفت نه نه درست میکنم و اینا ولی هیچی به هیچی 

خب پس چه بهتر بگو من فکرامو کردم میخام مشاورمو لغو کنم هزینه رو کی پس میدین

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
خیلی رک بهش بگو میخام کنسل کنم گفت چرا بگو دلیلش شخصیه اگرم گفت باشه بگو هزینه رو چجوری پس میدید

سلام
من دیگه نمیتونم ادامه بدم این روند رو با شما
فکر میکنم از دو هفته پیش که صحبت کردیم و قرار شد جدیت و پیگیریتون بهتر بشه و نواقص برطرف بشه، تغییری ایجاد نشده

این خوبه؟؟؟؟

کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم پشیمونم چی بگم که زودتر بده پولمو بی نهایت عصبی ام میخوام زنگ بزنم به فحش بکشمش

رشتت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وا😐اینهمه پول دادی هیچکاریم نمیکنه  خیلی وقت پیش باید سیکشو میزدی

تقریبا یه ماهه باهاشم دو هفته پیش میخواستم کنسل کنم مامانم گفت فرصت بده بهش الان دو هفته فرصت دادم بهش هیچی به هیچی اعصابم خورده اینقدر

سلام من دیگه نمیتونم ادامه بدم این روند رو با شما فکر میکنم از دو هفته پیش که صحبت کردیم و قرار شد ج ...

عاره خیلی خوب بود برا هزینه هم اصلا خجالت نکش بگو هزینه رو برگشت بدید 

دیگ مثل سری قبل هم گولشو نخور ک بگه درست میکنم و بهتر میشه

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
همین اول بگم هزینه رو یا وقتی جواب داد گفت اوکی؟

ن وقتی جواب داد اگ خودش گفت ک هیچی ولی اگه نگفت تو بگو هزینه رو چطور برگشت میدید

عاره خیلی خوب بود برا هزینه هم اصلا خجالت نکش بگو هزینه رو برگشت بدید  دیگ مثل سری قبل هم گولش ...

اره همین الان میگم 

نه بابا فکر کرده دور از جونم من خرم

اره همین الان میگم  نه بابا فکر کرده دور از جونم من خرم

منم پارسال یه مشاور داشتم از قبل عید دیگ ن زنگ زد ن پیام داد هیچییی بعد اعلام نتایج پیام داد چیکار کردی؟ منم جوابشو ندادم

منم پارسال یه مشاور داشتم از قبل عید دیگ ن زنگ زد ن پیام داد هیچییی بعد اعلام نتایج پیام داد چیکار ک ...

اه اه حال بهم زنن اینجور مشاورااا