2777
2789

ما ت شهر غریبیم و جز عموم اینا کسیو ندارم اوناهم از ما چند ساعت فاصله دارن 

حالا مارو برای شب بلدا دعوت کرده بودن از یه هفته پیش 

پسرم همش گف بابا بریم 

عموم زنگ زده کی میاین و فلان 

شوهرم از سر لج گفت نمیرم بعد الان ماشینشو برداشت رفت گف میرم اسنپ 

حالم خیلی بده😔

دیگ حالم از این زندگی بهم میخوره

منم میخام کلا جمع کنم برم شهرستان 

اخه تا کی اینجا تنهایی و بدبختی بکشم هیچکسم بدادم نرسه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این کار شما فقط آتیش دعوا رو تند تر میکنه. زندگیت رو داغون میکنه. اعصاب هر دوتونو خورد و خاک شیر میکنه. از قدیم گفتن با زبون خوش مارو میشه از لونه بیرون کشید. هر وقت اومد از سیاست زنونت استفاده کن. یه کم قربون صدقش برو بعد بگو عزیزم میدونم تو همه ی دغدغت آسایش و خوشی خانوادس میدونم جز خوشی ما چیزیو نمیخوای. منم جز خوشی تو چیزیو نمیخوام دوست داری نریم باشه نمیریم ولی عزیزم  و الان چند ساعت مونده به یلدا من زنگ بزنم چی بگم اخه؟ بگم نمیایم؟ خودت بودی مهمونت چند ساعت مونده به مهمونی نمیومد چه حسی میگرفتی؟ تو که انقدر خوبی یه امشبو نزار شرمنده بشم. یکم اینجوری نرم باهاش صحبت کن. ببینیم چی میشه

😔❤️🌹

خلاصه که کاری نکن خاطره ی امشب حک بشه روی روانت. نهایتش اینه که زنگ میزنی میگی پسرم سرما خورده میترسم شما هم ازش بگیرید و از کار و زندگی بیفتید. بعدم با آجیل و خوراکی های تو خونه شب یلداتو برگزار کن. تاه بعدشم‌میتونی دلبری کنی که من چون تو ناراحت بودی به خاطر این که تو دلت خوش باشه از خوشیم گزشتم. مطمین باش ته دلش شرمنده میشه و دفعه ی دیگه جبران میکنه. این دیگه ته قضیس.

خلاصه که کاری نکن خاطره ی امشب حک بشه روی روانت. نهایتش اینه که زنگ میزنی میگی پسرم سرما خورده میترس ...

واای حرفات چقد خوب و قشنگه اما من هیچوق نتونسم اینجوری باشم😔