2777
2789
عنوان

شوخی+۱۸جلو بچه ها🙄🫢

424 بازدید | 26 پست

دیشب مدرسه پسرم جشن داشت نزدیک ۴۰۰ نفر بودیم بعد بیشتریا هم بچه بعد هی اونا که اورده بودن یه خیار دستشون بود یعنی زن و شوهر بودن (دوتا مرد بودن) بعد میگفتن خیار منو تو بخور اونم میگفت نه خیار من بهتره تو بخور😂😂 و از این حرفای زشت نزدیک یه ربع 

بعدش دیدن خیلی اوضاع خیته دیگه گفتن بسه اینجا بچه نشسته

مگه جشن برا بچه نیست این حرفا چیه میزنن

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

نمایش بچه ها به کجا داره میره:///
برای ما یکی میاوردن الکی میخورد زمین تا سه ماه بهش میخندیدیم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر اسکول و چیپ بودند😆

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

چه زشت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

با اون خیارهای قلمی شون چه نمایشی راه انداختن مردک ها

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
فرهنگ خیلی وقته از این مملکت رخت بر بسته . نتیجه تلاشای چندین سالشونه دیگه . کاملا به هدف رسیدن

آخه بچه ها از ۱۲ سال بیشترم نمیشدن یعنی!!! 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41