2777
2789

با یه نفر تازه آشنا شدم میگه اهل پیام و زنگ نیستم کلا خیلی کم ازش خبری میشه ولی وقتی همو میبینیم خیلی احساس میذاره و همه جوره هست

میگه من زیاد اهل تکنولوژی و گوشی و چت و اینا نیستم هروقتم خاستیم حرف بزنیم بگو میام پیشت

ولی کلا خیلی سخته... در روز با هم یه بار اونم پنج دقیقه ده دقیقه میحرفیم و چنتا پیام صب بخیر شب بخیر

همش حس میکنم بهم بی توجهه با اینکه میدونم کسی تو زندگیش نیس ولی باز یه وقتا شک میکنم شاید من نفر دوم باشم یا شاید خیلی از من خوشش نیومده کلا ذهنم درگیر شده و این خیلی بده مخصوصا با خودم میگم اول رابطه اینه دیگه بعدا قراره چطور بشه

اینم بگم کلا ادم متفاوتی هس از نظر روحیات اهل طبیعت گردی و دوری از دنیای مدرن و .... 

بنظرتون چیکا باید بکنم باهاش در میون بذارم که اذیت میشم؟ یجور گدایی توجه نیس یا شاید فک کنه غر میزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم اهل پیاموزنگ نیستم اهل دوستیو ازدواج نیستم حالاکه قراره هموببینیم فقط به عنوان یه هم دانشگاهی میبینمت وتمام.....

الان۷ساله که هم دانشگاهیم شده هم دلم هم نفسم.....

ولی شرایط ازدواج جورنمیشه🤧💔

من خودم دقیقا همینم. اصلا از پشت گوشی. مخصوصا پیام اصلا راحت نیستم

خب از طرف مقابلت چه انتظاری داری؟ به خاطر اونی که دوسش داری نمیتونی یه ذره بیشترش کنی

من باید چیکار کنم به نظرت؟ ازش خوشم میاد ولی وقتی در طول روز ازش خبری نیس فک میکنم بی توجهه ولی وقتی میبینمش میبینم چقدم توجه میکنه و عاشقه

نه بابا از این مطمئنم که متاهل نیس دور را دور قبلا میشناختمش از این نطر مطمئنم حتی با کسی هم نیس و ک ...

شوهرمن اصلا پیام نمیده کاری چیزی باشه زنگ میزنه من برعکس اون ازپیام دادن خوشم میاد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
منم گفتم اهل پیاموزنگ نیستم اهل دوستیو ازدواج نیستم حالاکه قراره هموببینیم فقط به عنوان یه هم دانشگا ...

چجوری اهل زنگ و پیام نیستی؟ اخه اینم یه نوع ارتباطه دیگه

دوس نداری در طول روز صداشو بشنوی؟ ببینی داره چیکار میکنه؟ یا در چه حالیه؟

منم از زنگ متنفرم حاضرم با پای پیاده برم به طرف سر بزنم حالشو بپرسم بیام ولی زنگ نزنم 

با هیچکس از فامیلا ارتباط ندارم سر زنگ نزدن عید ب عید میبینمشون😐😐😐😐

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉

رل منم همینه 

فقط بخاطر من انلاین میشه 

خودش میگه تو نبودی ی نوکیا ساده میخریدم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم