2777
2789
متاهلم راضیم چون نمیتونم ب گذشته برگردم و تحصیلاتمو ادامه بدم و برم دنبال هدف و ارزوهام دیگه  ...

هیچوقت این فکرارو نکن

برای تحصیل دیر نیس الان انجامش بده

اونایی هم که رفتن تحصیل کردن و ازداوج نکردن الان پشیمونن که چرا زودتر ازدواج نکردن

یکی خود من تا فوق لیسانس خوندم و بعدشم بازار کار نبود و اخر ازدواج کردم باز جای شکرش باقیه برای من هنوز خواستگار بود برای خیلیها همینم نیست

الان تفاوت سنیم با بچه هام زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم👍 من رضایتم بخاطر همینه .توقعی از کسی ندارم  نارضایتیمم بخاطر توفعیه ک از خودم دارم😁

دقیقا، توقع نداشته باشی خودت راحتی، مثلا من موقع مریضیم یا کلا توقع ندارم زنگ بزنن حالمو بپرسن اگه بزنن خوشحال میشن تشکر میکنم اگه نزنن ناراحت نمیشم، این یه نمونشه، در کل بخاطر توقعات بیجا خودمو ناراحت نمیکنم، به شوهرمم از لحاظ مالی زیاد فشار نمیارم حتما اینم باید بخری اونم خیلی ملاحضشو میکنم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

۴۰ سالمه لیسانس بیکارم دوتا دختر دارم که شدن سوهان روح من دهه شصتی اونا هشتادی نمیدونم کجای تربیتم اشتباه رفتم اصلا نمیفهممشون انگار از یه دنیای دیگه اومدن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چه قدر تفکراتت نزدیک‌منه  چرا باز طلاق چشه؟

اعتیاد داره،دروغگوئه،مخفی کاری زیاد داره،حلالو حروم زیاد سرش نمیشه،درست سرکار نمیره،همش بدهکاره،خیییییییلی میخوابه،بخاطر شرایطش نمیتونم بچه بیارم،دکترم هم گفته هرچی زودتر باید بچه بیارم😔 می بینی چه گندی زد به زندگیم؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

۴۰ سالمه لیسانس بیکارم دوتا دختر دارم که شدن سوهان روح من دهه شصتی اونا هشتادی نمیدونم کجای تربیتم ا ...

😂😂😂😂منم یه پسر دارم یه دختر

مال منم همینن عین مال تو دختره که راه میره میرقصه ، تو آینه میرقصه،  حتی کارش به جایی رسیده که تو ماشین هم که میشینه جدیدا میرقصه 

تازه به خبال خودشون من دهه شصتم و اونا دهه هشتاد و نود 

چقدر هم اعتماد به نفسشون بالاس و میگن ما مشکلی نمیبینیم تو خودمون و ایراد از منه

هیچوقت این فکرارو نکن برای تحصیل دیر نیس الان انجامش بده اونایی هم که رفتن تحصیل کردن و ازداوج نکر ...

موافقم هیچوقت برای تحصیل دیر نیست لیسانس دارم ولی خب ادامه ندادم بابت تحصیل الان دیگه واقعا حوصله درسو کتابو ندارم 😬همون موقع باید تا هدفم ادامه میدادم 

ولی عاشق ورزشای رزمی هستم و اونم در حد ابتدایی بود حرفه ای خواستم ادامه بدم ک باردار شدم 😅از ماه اینده میخوام شرو‌کنم ب یاری حق علیه باطل😁

۴۰ سالمه لیسانس بیکارم دوتا دختر دارم که شدن سوهان روح من دهه شصتی اونا هشتادی نمیدونم کجای تربیتم ا ...

منم ۳۹ سالمه. خودتو ناراحت نکن . حتما بچه های خوبیی داری . فقط اونا  با ما تفاوت دارن . 

من الان یه مدته دارم رو خودم کار میکنم . حس میکنم من خیلی کار به کارشون دارم . دارم سعی میکنم خودمو به ندیدن بزنم .البته بچه های من کوچیک ترن

😂😂😂😂منم یه پسر دارم یه دختر مال منم همینن عین مال تو دختره که راه میره میرقصه ، تو آینه میرقصه، ...

دقیقا این رفتار بچه های منه یعنی سرخوش و بی خیال و اصلا دیدگاه اطرافیان براشون مهم نیست 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منم ۳۹ سالمه. خودتو ناراحت نکن . حتما بچه های خوبیی داری . فقط اونا  با ما تفاوت دارن .  ...

اخه این حجم از بی خیالی و اینکه نظر اطرافیانشون  به یه ورشون نیست و میگن هر کس هر چیزی میگه مهم نیست در لحظه زندگی میکنن نوبره. از ایندشون میترسم که چجوری میخان با مشکلات زندگی کنار بیان