2777
2789
عنوان

واقعا میشه به اینا گفت پدرمادر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 49 پست
خودم ۱۷  خاهرم ۱۵

چقد کوچیکید دوتاتون🥲

میگما مشهدی هستی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من نه با شوهرم دوست بودم همو دوس داشیم سر اونم داستان داشتم خیلی اذیتم میکنن فردا میخام زنگ بزنم بهش ...

من اصلا با کسی دوست نبودم انقدر درگیر درس و کار بودم فرصتشو نداشتم ولی فقط کافی بود یک نفر تو خیابون  تیکه بندازه یا پستمو تو اینستا لایک کنه منو به سیخ می کشیدن که این کی بود حتما یه سر و سری باهاش داری... حالا اون لایک کردنه بماند که گاهی آدم اصلا نگاه نمی کنه کیو لایک می کنه اینکار صرف قشنگ بودن پسته.... اما الان بعد ازدواجم وقتی می بینم یکی به خواهرشوهرم چپ نگاه کنه شوهرم و بقیه برادراش یار رو ادب می کنن حتی گاهی میدونن تقصیر خواهرشوهرمه... یجورایی حسرت می خورم... یعنی با 8خواهر و برادر یک نفرشون نبود که به من اعتماد داشته باشه؟؟؟ 

آخه بیشتر از همه از این می سوختم که حتی سر و گوشمم نمی جنبید... کاش حداقل مثل دخترای دیگه بودم که صب تا شب با 10 نفر بودن بعد اینکارارو باهام می کردن... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد کوچیکید دوتاتون🥲 میگما مشهدی هستی؟

نه بابا 

اره کوچیکتره قبلا اینجوری نبود صمیمی بودیم ازشون خسته شدم واقعا نه مغزم میکشه نه حصلشونو دارم من همیشه هردفعه میومدم اینجا کسی تاپیک خودکشی میزاش بهش میگفتم باید قوی باشی فلان اونوقت خوده خاک تو سرم بخاطر کسایی که ارزش نداشتن رگمو زدم هنوز که هنوزه به خودم نیومدم خیلی اذیتم میکنن فقد چیزایی که گفتمم نیست نه تنها منو یه کارایی میکنن شوهرمم خیلی ناراحت میشه ادم خوبیه ها ولی هرمردی غر میزنه صبح پامیشم باید حرف بشنوم نمیتونم تحمل کنم خستم کردن همشون

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
نه بابا  اره کوچیکتره قبلا اینجوری نبود صمیمی بودیم ازشون خسته شدم واقعا نه مغزم میکشه نه حصلش ...

والا نمیدونم چی بگم🥲🥲😑

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من اصلا با کسی دوست نبودم انقدر درگیر درس و کار بودم فرصتشو نداشتم ولی فقط کافی بود یک نفر تو خیابون ...

این درست نیست با۱۰ نفر باشی 

ولی خب توام حق داری من خب درست بود شوهرمو دوست داشتم ول خب نمیخاستم ازدواج کنم اونم  ب این زودی میخاستم نقاش بشم ولی اذیتم میکردن پدر ناتنیم داشتم عذابس نیود ک بهم نداده باشن محبور شدم ازدواج کنم...

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

کاش بری پیش مشاور 

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه قلبم خیلی شکست برات💔💔💔

کاش بری پیش مشاور  تنها چیزی ک میتونم بگم اینه قلبم خیلی شکست برات💔💔💔

خیلی دوست دارم با یکی رو در رو حرف بزنم راهنماییم کنه مث همین مشاور ولی نمیتونم چون مطمعنن شوهرمم باهام میاد من نمیتونم وقتی هست حرف بزنم بهشم بگم نیا منم نمیزاره برم

میفهمم چی میگی آدم خیلی ناراحت میشه این تفاوتا رو میبینه خب انشاءالله  زودتر بری سر زندگی خودت ...

مرسی عزیزم🚶🏻‍♀️امیدوارم

خیلی دوست دارم با یکی رو در رو حرف بزنم راهنماییم کنه مث همین مشاور ولی نمیتونم چون مطمعنن شوهرمم با ...

خب وقتی خونه نیست با مشاور تلفنی حرف بزن 

خب وقتی خونه نیست با مشاور تلفنی حرف بزن 

اگه بتونم حرف میزنم از یکی از دوستامم شماره گرفتم باید وقت گیر بیارم زنگ بزنم مرسی از راهنماییت

اگه بتونم حرف میزنم از یکی از دوستامم شماره گرفتم باید وقت گیر بیارم زنگ بزنم مرسی از راهنماییت

قربونت کاری نکردم والا کاش کاری ازم برمیومد

قربونت کاری نکردم والا کاش کاری ازم برمیومد

❤️❤️همین ک بی تفاوت رد نشدی خیلیه

❤️❤️همین ک بی تفاوت رد نشدی خیلیه

فدات شم عزیزم♥️🫂