2777
2789
عنوان

واقعا میشه به اینا گفت پدرمادر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 49 پست
این درست نیست با۱۰ نفر باشی  ولی خب توام حق داری من خب درست بود شوهرمو دوست داشتم ول خب نمیخاس ...

منظورم این نبود که دلم میخواست با 10نفر باشم... منظورم این بود اگر با 10نفر بودم و اینجور رفتار می کردن می گفتم حق دارن

ما خونواده پر جمعیتی بودیم اما زمین و زیار و ملک و املاک از دوطرف بهمون رسیده بود و جدای از حقوق پدر و مادرم اگر هیچکدوممون کار نمی کرد لنگ نمی موندیم...اما من حسرت خریدن یک جفت بوت به دلم مونده بود🤦🏻‍♀️چرا؟ چون از نظر مامانم لباس الواتی بود

حاضر بود ده برابر قیمت اون بوت کمدمو پر کفش کنه اما اونارو برام نخره

یه مانتو کتی چیه؟ مامانم حاضر بود 20تا مانتو بلند برام بخره اما یدونه مانتو کتی یا تونیک برام نخره آخرم برای اینکه بتونم هرچیزی دلم میخواد رو خودم بخرم رفتم سر کار.... 

پول تو جیبیم به اندازه ای بود که می تونستم دوستامو هربار مهمون کنم اما اصلا اجازه بیرون رفتن با دوستامو نداشتم... خونمون می اومدن در حضور بزرگتر... خونه دوستام می رفتم همراه بزرگتر... خب اونام معذب بودن و دیگه منو تو جمعهاشون راه ندادن

فقط اجازه داشتم دانشگاه و مدرسه و سرکار تنهایی برم که اونم بابام یا داداشام می بردنم و خودشون هم دنبالم می اومدن

من احمقم فکر می کردم میخوان بااینکار هوامو داشته باشن نگو بهم اعتماد نداشتن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وخیلی موارد دیگه 

فدات شم عزیزم♥️🫂

❤️😘

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم این نبود که دلم میخواست با 10نفر باشم... منظورم این بود اگر با 10نفر بودم و اینجور رفتار می ک ...

وای خیلی سخته اینکه بهت اعتماد نداشته باشن هرکسی تو زندگیش مشکلات خودشو داره واسه هرکیم بزرگتر ولی واقعا ازار دهندس من فقد ۱۷ سالمه ده بیستا بیماری دارم اصلا اهمیت نمیدن🚶🏻‍♀️بعد از اونور میگن که اره ما واسه تو کم گذاشیم خب جبران کنید بعد دوباره زنگ میزنن عصاب منو خورد میکنن

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

اخی بمیرم برات🥺💔

بی پناهی هم سخته.... خدا خودش پشت و پناهت باشه عزیز دلم

امیدوارم خدا یه خوشی ابدی بهت بده که همه ی غمهات رو بشوره❤️❤️

خداروشکر حداقل همسرت هواتو داره اصل هم همسره اونه که تا آخر عمر پات می مونه وگرنه بقیه مهمونن

اخی بمیرم برات🥺💔 ب ی پناهی هم سخته.... خدا خودش پشت و پناهت باشه عزیز دلم امیدوارم خدا یه خو ...

❤️❤️مرسی عزیزم 

امیدوارم مشکل توام هرچه زودتر حل شه❤️