2777
2789
عنوان

واقعا میشه به اینا گفت پدرمادر؟

856 بازدید | 49 پست

سلام من خیلی ماه بود نیومده بودم نی نی سایت ولی الان واقعا دلم پره و تنها جایی که منو نمیشناسن اینجاس 

من میشه گفت ۳ سالی هست که نامزدم پدرمادرم اصلا به فکرم نیستن 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچها میشه بیاین تاپیکم راهنمایی کنید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12662054/چجوری-باهاش-رفتار-کنم-فردا-بعد-از-5-ماه-قراره-ببینمش

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول باور کنید ازارم میدادن من گوشی نداشتم ینی خراب بود 

قرار شد مامانم وام ازدواجمو برداشت واسم گوشی بگیره اول بقیشو بزاریم واسه وسیله خریدنو اینا 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

با نامزدم که بیرون بودیم مامانمم بود برگشت جلو نامزدم گفت به من مربوط نیس الان تو گرفتیش خودتم واسش گوشی بخر 

ینی دوهفته نشده بود نامزد کرده بودیم برگشت اونجوری گفت ابرومو برد بعد یه مدتش نامزدم واسم گوشی گرفت خواهرم دید که من گوشی گرفتم پاشد کرد تو یه کفش باید واسه منم گوشی بخرید از پول وام من برداش واسه خاهرم گوشی خرید

بخدا دهنمو باز نکردم بگم چرا بره اون کردی هیچی نگفتم یه مدت گذشت و عید شد نامزدم اومد خونمون نکرد ب نامزدم حداقل یه جفت حوراب عیدی بده در حالی که شوهر من میومد خونمون شیرینی و کادو میاورد هیچکاری نکرد واسش مامانم ۳۶ سالشه اوایلش میگفتم شاید متوجه نمیشه من اولین دخترش بودم 

من وقتی مجرد بودم همه کار کردن منو از اون خونه فرار بدن پدر مادرم جدا شده بودن مامانم اصلا با من لجه انگار وقتی خونشون بودم سال تا سال واسه من ی لباس درست حسابی نمیگرف هرچی بودو بابام پول میداد خودم میرفتم لباس میگرفتم همشو تحمل میکردم ینی همجا ابرومو میبرد تو مدرسه خونه بیرون تو فامیل همجا

تو این سه سال یه ذره ارزش قائل نشد ته واسه من نه واسه شوهرم

من از اول به شوهرم گفته بودم هرچقد شد نامزد بمونیم عجله نکنیم پولامونو جمع کنیم اول خونه بخریم اونم وام ازدواجشو گرف یکمم خودش پسنداز داشت با این سه سال که کار میکنه پولامونو جمع کردیم ب حمد خدا تونسیم خونه بسازیم البته هنوز تموم نشده یکم کار داره تو این سه سال مامانم همش نامزدمو تحت فشار میزاشت که عروسی بگیرید حتی یکی دوبار توروش بهش گف بی عرضه

من هروقت شده برم وسیله بخرم برا خونم که گردن مامانم ایناس خواهرم نزاشته از من ۲ سال کوجیک تره مامانم اصلا به فکر من نیست جهازم نصفه مونده رفته دستاشو پر طلا کرده گوشواره النگو خریده هرهفته میرن خرید لباس میخرن به من که میرسن خودشونو میزنن بع نداری 

من هروقت شده برم وسیله بخرم برا خونم که گردن مامانم ایناس خواهرم نزاشته از من ۲ سال کوجیک تره مامانم ...

بخدا خانواده شوهرم یکبار نشده از گل ب من کمتر بگن خیلی مهربونن مادرشوهرم واسه تولدم واسم یه نیم ست خرید اونوقت مامانم خودشو زد ب نداری بعد که فهمیدن من نیم ست خریدم ابجیم خونرو گذاشت رو سرش که چرا اون داره من ندارم مامانم رفت واسش یه گوشواره طلا خرید با یه النگو که پارسال بود قیمتش ۹وخورده ای بود گوشواره ام ۴ تومن