2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم بزار یچی بهت بگم. بخاطر طرح و مدهایی که هر روز میادو میره یلدای قشنگتو که برات ارزش قائل شدن رو خراب نکن و نادیده نگیر. شو دادنهای عروس های امروزی باعث شده کار قشنگ نامزدتو نادیده بگیری و مد مدل دیزاینش فکر کنی درصورتی که اصل هدایا و عملشون مهم هست.

من عقدم خودم باهمسرم رفتم خرید کردم سه تا سبد حصیری خریدم خودم تزئین ساده ای کردم و خریدهامم کادو کردم دادم بهش گفتم همینقدر ساده کافیه و برام خوشاینده. همینارو فردا شب بیارین. چون همسرم خواهراش سنشون بالاس نمیتونن از این کارا بکنن خواهر زاده برادرزاده هاشم از حسادت دست به تزئینات و تدارکات نمیزنن. همسرم میخاست بده از این گروهایی که تو کار گل آرایی اینا هستن انجام بدن که خودم نزاشتم.

همسرم پزشکه خودمم مهندسم دیگه لاقل شعورمون به این حد رسیده که این چیزا همه تشریفات الکی و گذران . نیازی به تشکیلات نیست . سخت نگیر میخاد بگذره عزیزه دلم.

اینهمه کاربرگفته عکس بزار بگو یامیزارم یانه تاالاف نشن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

عزیزم یه نصیحت خواهرانه دارم برات

از الان سعی کن خودتو درگیر این مسائل بی ارزش نکنی

روحتو داغون میکنی 

بیخیال، تشکر کن و دیگه بهش فکر نکن 

خودم بعد چندین سال زندگی مشترک اینو یاد گرفتم

کاش این همه سال اینقدر خودم رو ناراحت نمی‌کردم

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
خییلی تعجب میکنم این حرفا رو میشنوم میگم چطور ممکنه یه انسان بالغ واسه مسائل پیش پا افتاده و بی ارزش ...

آخه شما نمیدونی اینا همینجوری الکی تزیبن کردن  آوردن بعد اینکه رفتن به شوهرم گفتن چرا نریخت تو ظرف خوشگل بشه و میزو بد چید و... شوهرمم برگشت گفت تو بی سلیقه ای

اصلا معنی یلدا هم رفت ... یلدا یعنی یک دیقه بیشتر باهم بودن رو جشن گرفتن چه ربطی به هدیه و عروس و .. ...

دقیقاااا من چن روز پیش همین حرفو توی تاپیکی زدم گفتم مهم دور هم بودنه شاد بودن و دور ازتجمل گرایی و افراطه یکی کامنت کذاشته تو حسودی و بغض داری و زورت میاد برات یلدا نگرفتن حتما و...کسیکه یلدا نگیزه ارزش نذاشتن بهش 

آخه خیلی ادعاشون میشه تازه از من ناراحت بودن تو خوشگلش نکردی بعد اینکه آوردیم 😑😑

خوب اگه بلد بودی یه ذره تزیینش میکردی.

طرف ما خیلی وقتا اصلا خود عروس چند روز قبل میره تزئینات رو انجام میده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم یه نصیحت خواهرانه دارم برات از الان سعی کن خودتو درگیر این مسائل بی ارزش نکنی روحتو داغون می ...

بله هم برا روحیه بده

هم اینکه دعوا و دلخوریِ الکیِ

هم برا پوست و سلامت بده این همه استرس و ناراحتی سر چیزای الکی