2777
2789
بله هم برا روحیه بده هم اینکه دعوا و دلخوریِ الکیِ هم برا پوست و سلامت بده این همه استرس و ناراحتی ...

دقیقاً همینه 

من این مدتی که سعی کردم فقط خوبیهای اطرافیانم رو ببینم 

و با لبخند و خوشرویی باهاشون برخورد کنم و کمتر غیبتشون رو کنم یا به همسرم غر نزنم و خودخوری نکنم ، خیلی خیلی حس بهتری به زندگیم دارم و بسیار راضیم

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
خودشون همینجوری الکی ریختن آوردن بعد اینکه آوردن توقع داشتن من خودم تزیین کنم گفتن خوب نچید و... شوه ...

خب این بده... شماهم می گفتی اگر بده می بردی بیرون واست دیزاین کنن

کاش ازیکی که بلد بود کمک می گرفتی برای انجام دادنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرف شما کاملا درست اما منم این خانم رو درک می کنم... ساده بودن و مختصر بودن با زشت بودن و از س ...

حالا ما عکسشو ندیدیم کاش لاقل عکسشو میزاشت شاید از نظر ایشون خوب نبوده .. ولی هرچیه بخدا بعدا قراره به اینچیزا بگیم چقد مسائل پیش پا افتاده ای دغدغمون شده بود

به جا تشکر و دلبری از شوهرت همچین حرفی زدی بهش؟ خب اونم حق داشته عصبی شه همچین حرفی بزنه بهت

من نگفتم چیزی خانوادش گفتن خوب نچید یلدایی ها رو 

من زنگ زدم تشکر کنم از شوهرم دیدم میگه تو سلیقه نداری و دعوا میکنه

خب این بده... شماهم می گفتی اگر بده می بردی بیرون واست دیزاین کنن کاش ازیکی که بلد بود کمک می گرفتی ...

خیلی حالم بد شد سر حرفاش گفتم بیا ببرشون نمی‌خوام 

گفتم شب یلدا می‌چینم گفت نه اون دیگه به درد نمیخوره

خانواده شوهر هرکاری کنن آخرش کارشون به چشم نمیاد و خاری هستن تو چشم عروس... واین خیلی بد که جامعه ما اینقدر خانواده شوهر رو بد میدونن و ازش همش انتظار و توقع دارن.. الان اینها سلیقه نداشتن بنده خداها جرم که نکردن بیچاره ها تازه برات ارزش قائل شدن و اوردن...

من خانواده شوهر سابقم بجز یک عید هیچ مناسبتی برای من چیز نیاوردن، همش یا چندروز قبلش یک کاری میکردن بحث بشه و همینو بهانه کنن یا اصلا به روی خودشون نمیاوردن بخدا عید هم که اوردن هم عید بود هم تولدم یک سبزه اوردن با یک سکه پارسیان ۵۰؛۶۰ تومنی دیگه بی ارزشی تااین حد..اما من اصلا به روی خودمم نیاوردم ..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

منکه نفرت دارم از شب یلدا بخاطر همین چیزایی که از مردم میبینم و میشنوم توقع از هم بالااااااا درک پاییییین 

امروز رفتم میوه بخرم فروشنده میگنگف از این خرمالو ها ببر واسه شب یلدا ظاهرشون قشنگتره گفتم آقا ول کن تو روخدا یلدا واسه چیه یه شبه مث هرشب یچیزی بریز تو نایلون من برم خونه دیرم شده