2777
2789

بچه ها چندین باره بدون اینکه نیتم راجب مرگ کسی باشه نیتم اصلا یچی راجب عشقمه... میگه بزودی عزیزی‌رو از دست میدهید 

میترسم💔💔

بچه ها استرس دارم

میدونید از پارسال چند باری این جواب تو هزاران فا.لی که گرفتم بوده

حالم بد میشه وقتی میخونم تو سایت چند نفری گفتن واقعیه (سرچ ک زدم دیدم)

دلم پیچ میخوره از استرس

😭😭😭

وای

فال و هم خودم گرفتم با سایت تا.روت رنگی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

تروخدا جوابمو بدین😭😭😭ترخودا😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه فالگیر بهم گفت اطرافت یه مهرماهی رو تخت بیمارستان میبینم و براش خطر میبینم که خالم فرداش سکته ...

پس فالگیر بوده..

بهش فکر نکن چون سرنوشت آدما نوشته شده نیست در حال تغییره صدقه بده راحت شی 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
فردا میام بهت میگم الان اصلن استرس نگیر

چرا فردا😭😭

فا،ل کلا واسه سرگرمیه ،مگه اینکه کسی واست بگیره که کلا توکار طالع بینی و جادو و طلسم و اجنه و این چیزاس اونم تازه هرکسی نه یه عده کمی 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

نگران نباش اونا همش الکیه.    بعضی ها هم ک اتفاق میفته شانسیه

خداکنه🥺💔

اعتقادی ندارم، خودمم درگیر این چیزا نمیکنم، چون بالاخره رو روح و روان آدم تاثیر میزاره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶