2777
2789

خیلی دوست دارم به پوستم برسم ولی هیچی بلد نیستم تنها یک کرم مرطوب کننده مصرف میکنم چون حتی نمیدونم ضد آفتاب چی بزنم چطور بزنم کی مصرف کنم توروخدا بهم یاد بدین خواهش خواهش خواهش 🥹🥹

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا این سن حتی ضدآفتاب هم نخریدی؟    

چرا زدم ولی هرچی که داروخانه داد زدم مثلاً چند وقت آردن چند وقت مای چند وقت هم یکی دیگه صورتم حس میکنم پیر شده😭

با توجه به نوع پوستت برو ضدآفتاب بخر. حداقل وقتی از خونه میری بیرون، استفاده کن.

شوینده ی مناسب؛ تونر، اسنس، سرم، آبرسان...

هر کرمی رو که واسه پوستت مناسبه میتونی بخری و بزنی  

کج کلاه خان یارمه
با توجه به نوع پوستت برو ضدآفتاب بخر. حداقل وقتی از خونه میری بیرون، استفاده کن. شوینده ی مناسب؛ تو ...

مشکل اینجاست نمیفهمم چی هست اینا تنها لوازم آرایشی من یه ریمل یه کرم پودر یه مداد مشکی...سر در نمیارم 

چرا زدم ولی هرچی که داروخانه داد زدم مثلاً چند وقت آردن چند وقت مای چند وقت هم یکی دیگه صورتم حس میک ...

خب ۳۵ سالته، کم کم پوست از اون حالت شادابی اولیه فاصله میگیره، ولی محصولات مراقبتی پوست تا حدودی کمک میکنن روند پیری رو به تاخیر بندازن. اگه پولت میرسه میتونی بری بوتاکس و فیلر 

کج کلاه خان یارمه
مشکل اینجاست نمیفهمم چی هست اینا تنها لوازم آرایشی من یه ریمل یه کرم پودر یه مداد مشکی...سر در نمیار ...

آرایشتو با چی میشوری؟ یا با چی پاک میکنی؟

باید یه پاک کننده یا شوینده داشته باشی دیگه

کج کلاه خان یارمه
خب ۳۵ سالته، کم کم پوست از اون حالت شادابی اولیه فاصله میگیره، ولی محصولات مراقبتی پوست تا حدودی کمک ...

عوارض ندارن؟.. پسرم میگه مامان خانما همسن تو خیلی به خودشون میرسنن توروخدا مثل پیرزنا نباش..

عزیزم اگه بری دکتر پوست تا بهت روتین بده خیلی بهتره با توجه به نوع و نیاز پوستت

چون ممکنه چیزهایی که برای ما خوب بوده برای شما نباشه و آسیب بزنه

پوست ها باهم متفاوته دیگه