2777
2789
عنوان

حرفای یک دختر درحقیقت محض جامعه

171 بازدید | 8 پست

خانوم گل نگو فلانی رل زده چرا من ندارم

نگو چزا فلانی ازدواج کرده من نکردم

خانوم همین ک مجردی مهر طلاق تو شناسنامت نیس بگو شکر خدا ادما اشتباه تو زندگیم نبود

دوشیزه محترم ک مدرسه میری مدرسه جای علم تحصیل توامل نیستی تو شخصیت داری فرهنگ داری ک میدونی مدرسه لباس فرم داره ن ناخن کاشت رنگ مو دخترم تو مرد باش دربین زناییی ک ترویج میکنن پول عمل نداری برو بده

تو مرد باش قوی باش

من اسمم سحر تو نون وایی خیابون سیروس کار میکردج وسط یه گله مرد خانوم من میتونستم خیلی کارا کنم اما ترجیح دادم ک مرد باشم کار کنم😊

دختر خانوم عزیز لاک بزن زندگی کن بادنیای رنگی رنگی

عزیزم از رل ازدواج هیچی درنمیاد وقتی چیزی درمیاد ک واقعا هدف باشه توش

مرد واقعیت انتخاب کن ن جماعت نامرد

روح جسمت بده دست کسی ک عاشقانه بخوادت😊

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

♥️🙏

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
♥️🙏

💓😘

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر قشنگ

اگه بخوای به یه نوجوان که غرق تو عشق یکطرفه ای که هیچی توش نیست بگی چی میگی؟. عاشقانه دوسش دارم و اون دوستم نداره. دلم میخواد فراموشش کنم زندگی خودمو بسازم نمیشه. هیچ جوره از ذهنم بیرون نمیره. چیکار کنم. بقیه رو میبینم که چقدر زندگی قشنگی دارن با اینکه من میتونم زندگی قشنگی بسازم بخاطر اونی که دوسش دارم افسردگی گرفتم

وای چقدر قشنگ اگه بخوای به یه نوجوان که غرق تو عشق یکطرفه ای که هیچی توش نیست بگی چی میگی؟. عاشقانه ...

رهاش کن ارزش نداره زندکی قشنگ ترین چیزا دارهک تو با فکر کردن ب یه ادم سمی خودت ازهمه زیبایی ها محروم میکنی گلم ازامروز شروع کن من میتونم من تواوج بیکاری رفتم نون وایی کار کردم چون میخواستم توام بخواه

چطوری میتونی انقدر انرژی مثبت بدی. وای ممنون ازت🥺🌱

قانون فیزیک میگه هر عکس العملی یک عکس العمل داره 

جهان هستی درون توست ب درونت بنگر انگاه ک جهان بیرون ب تو مینگرد 🤗

قانون فیزیک میگه هر عکس العملی یک عکس العمل داره  جهان هستی درون توست ب درونت بنگر انگاه ک جها ...

حالمو خوب کردی شما🥺❤️شما به این فسقلی ای چطوری انقد حس خوب منتقل میکنی

دیگه میخوام از فکرش بیام بیرون

حالمو خوب کردی شما🥺❤️شما به این فسقلی ای چطوری انقد حس خوب منتقل میکنی دیگه میخوام از فکرش بیام بی ...

تاپیک بعدم بخون برای ازدواج شاید واقعا کمک کرد بهت