2777
2789
عنوان

سس شکلات واسه روی کیک

215 بازدید | 10 پست

دوستان واسه روی کیک چجوری سس شکلات درست کنیم منظورم از ایناست که با خامه صبحانه و شکلات تخته ای درست میشه و سفت هم نمیشه 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

من واسه کیک خیس شیر و‌روغن و پودر کاکائو و شکر میریزم تو مخلوط کن میریزم رو کیک

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف خامه صبحانه نصف شکلات تخته ای

مثلا 200 گرم خامه 200 یا 250 گرم شکلات تخته ای 

خامه رو می ذاری رو حرارت گرم که شد شکلاتها رو اضافه می کنی تا آب بشن

من همونطور که هم کیک گرمه هم این سس میدم روش

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خامه روی بخار کتری گرم کن ولی نجوشه اب که شد شکلات تخته ایی توش بریز اب که شد کمی کره هم بهش اضافه ک ...

مرسی عزیز فقط نمیخوام رو کیک سفت بشه و خودش و ببنده 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

مرسی عزیز فقط نمیخوام رو کیک سفت بشه و خودش و ببنده  

بببین اسم اینی که میخوای درست کنی گاناش هست، خیلییی هم خوشمزه میشه. اول شکلات تخته ای رو بذار داخل یه ظرف و اون ظرف رو بذار رو سر کتری و اجازه بده شکلات کاملا باز بشه بعد خانه رو اضافه کن و با قاشق هم بزن که قاطی شن. بعد از سر کتری بردار. فقط وقتی خامه رو اضافه میکنی سریع هم بزن و بردار که روی حرارت خامه ت نبره