2777
2789

من ازدواج کردم و فقط یه خواهر دوقلو دارم و پدرم متاسفانه هرچی گذشت بدتر شد اخلاقش با خانواده خودش بیست بیست ولی با مردم اصلا اوایل اینطوری نبود کمی بهتر بود ولی ۷ ساله هرچی میگذره بدتر میشه خاله هام میان جواب سلامشونم نمیده میگع چرا میان خونه من میخورن؟ همه مردم تو ذهنش عوضی و نادرستن به جایی رسیده که همش میگه خاله های من ج نده هستن با اینکه چیری ازشون ندیده .. کارشم از نصیحت رد شده ۴۵ سالشه کلی نصیحت کردیم فایده‌ای نداشت مامانمم همش حرص وجوش میخوره جرئت نداره خواهر خودشم دعوت کنه چون بابام همش اخم تخم میکنه ..مامانمم همش فوشش میده هردوتاشون پیر شدن اینم بگم خالهام سالی یبارم بیان میگه چرا میان ..مامانم میگه مبخواد طلاق بگیره بعد ۲۰ سال زندگی .. توروخدا اگه دعاکری چیزی زبون بندی کلن راهکاری دارین بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا همینطوری یه دفعه ایی باباتون اینطوری شد؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
۴۵ سال پیره؟ 💔💔

منظورش اینه دیگه سنس ازش گذشته 

اون شور و حال و کله بوقی های جونی رو ندارن دیگه 

ولی بازم مثل اینکه هنوز خامی های جونی شون گرفته نشده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین بنظر من

طلاق نمیگیرن

اونم الان!

اگر میخوای کاری کنی، برو و به پدرت بگو خیلی دوستش داری و مهربون ترین پدر دنیاست و تو خیلی ناراحت میشی وقتی میبینی اینقدر خودشو اذیت میکنه و اعصابشو داعون میکنه

به مادرت هم دقیقا همینا رو بگو

و بگو تو همیشه اونا رو دوست داری( خواهرت هم بگه) و بگو عاشقشونی( ترجیحا ماچشون کن)

🌷🌷👏

وا همینطوری یه دفعه ایی باباتون اینطوری شد؟! 

نه کلن تو ذاتشه مامانم باهاش ازدواج کرد میگفت اوموقه با همسایه ها یجوری بود سلامشون نمیکرد نمیدونم چرا اینجوریه ولی هرچی گذشت بدتر شد

نه کلن تو ذاتشه مامانم باهاش ازدواج کرد میگفت اوموقه با همسایه ها یجوری بود سلامشون نمیکرد نمیدونم چ ...

😔 😔 😔 😔 

چمیدونم 

خب اگه مادرتون واقعا بخواد جدا شه 

فکر همه جاشو کرده؟! 

از نظر مالی به مشکل نمیخورن؟! 

منم دقیقا شرایطم مثل توعه.

هرسال که میگذره پدرم خرفت تر و بد دهن تر و بی شعور تر میشه.

التماسشون می کنم که بیاید طلاق بگیرید ولی گوش نمی کنن ، همه مون داغون شدیم . 

بلکه من خودکشی کنم اینا به یه فکری بیفتن بیان از هم جدا بشن به خدا که خسته شدم.

...I got this feeling in my SOUL