2777
2789
عنوان

هدیه مادر شوهرم برا تولد بچم 😑😑

502 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم گفته واسه تولد بچم ی کیک تولد سیصد چهارصدی میخره به جای هدیه ! خب اونو که بقیه میخورن که .🫤🫤 تازه بچه خودش بابا داره بهترشو میخواد بگیره . میگه تو نگیر من میگیرم . راستش یکم ناراحت شدم آخه خب این دیگه چه صیغه اییه؟🫤😑 . نمی‌دونم شایدم اشتباه میکنم که ناراحت شدم . من همیشه احترام میزارم بهشون ولی منو دست پایین میگیرن و اونیکی جاریم که هرکار می‌کنه احترامم نمیزاره بهشونو میپرستن . حق دارم ناراحت بشم یا ن ؟ تازه قبلاً هم که از سفر اومده بود برا همه نووه هاش دو سه ملیون هدیه آورده بود به جز بچه من . بعد که سر ماه شد ی دست لباس هدیه آورد گفت از تو حراجی خریدم سه سایزم بزرگ تر بود 😑😶😶😶 اولین بارم نیست اینجوری میشه . من اخلاقم اینه که حسود نیستم میگم براشون آورده بیشتر بیاره اونام بچه ان خوشحال میشن ولی خب چرا برا بچه من فرق میزارن؟ البته الان تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم . برامم مهم نباشه . ولی خب بازم ته دلم دارن از چشمم میفتن

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

از نظر من هم کیک جز خوراکی های پذیراییه و از طرفی باید باب سلیقه‌ی بچه باشه ، تعداد مهمان ها هم ک دست شماست ، در نتیجه هزینه‌ش با شماست ک میزبانید.

همون مبلغو تو پاکت بده یا ی چیزی ب همون مبلغ بخره اگ نمیخواد بیشتر هزینه کنه بهتره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کیک خریدنش اصلا مشکلی ندارم چه اشکالی داره بذار بخره

ولی اینکه برای نوه های دیگه اش هدیه گرونتر میخره واقعا ناراحت کننده هست ،منم بودم خیلی ناراحت می شدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بگو هدیه نیمخام کیک هم سفارش دادم

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

حالا من تو تمام تولدا بچه ی خواهر شوهرم سنگ تموم گذاشتم از نظر کادو....

واسه تولد پسر من یه بیلر اورده دستش درد نکنه ولی چرا دخترونه آوردی زن حسابی🤐💔یه پاپیون گنده جلوش داره یه خرسم از جیبش زده بیرون

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨