مادر شوهرم گفته واسه تولد بچم ی کیک تولد سیصد چهارصدی میخره به جای هدیه ! خب اونو که بقیه میخورن که .🫤🫤 تازه بچه خودش بابا داره بهترشو میخواد بگیره . میگه تو نگیر من میگیرم . راستش یکم ناراحت شدم آخه خب این دیگه چه صیغه اییه؟🫤😑 . نمیدونم شایدم اشتباه میکنم که ناراحت شدم . من همیشه احترام میزارم بهشون ولی منو دست پایین میگیرن و اونیکی جاریم که هرکار میکنه احترامم نمیزاره بهشونو میپرستن . حق دارم ناراحت بشم یا ن ؟ تازه قبلاً هم که از سفر اومده بود برا همه نووه هاش دو سه ملیون هدیه آورده بود به جز بچه من . بعد که سر ماه شد ی دست لباس هدیه آورد گفت از تو حراجی خریدم سه سایزم بزرگ تر بود 😑😶😶😶 اولین بارم نیست اینجوری میشه . من اخلاقم اینه که حسود نیستم میگم براشون آورده بیشتر بیاره اونام بچه ان خوشحال میشن ولی خب چرا برا بچه من فرق میزارن؟ البته الان تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم . برامم مهم نباشه . ولی خب بازم ته دلم دارن از چشمم میفتن
خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.