سلام من دیپلم کاردانش دارم و اصلا فیزیک نخوندیم🥲صفرم صفر،بعد الان به اینکه دانشگاه فیزیک بخونم علاقه پیدا کردم و تصمیمم یهویی نیست چون خانوادم نمیذارن برم سرکار میخوام سرمو با درس گرم کنم،ولی نمیدونم اگر سال دیگه فیزیک قبول بشم چیکار باید بکنم😭میشه اونایی که فیزیک خوندن دانشگاه بگن دروسش سخته؟برای منی که پایم ضعیفه میشه پاس کرد؟واینکه برای قوی شدن فیزیک چیکار کنم؟
خب سرتو با ی رشته بهتر گرمکن فیزیک وقت تلف کردن چ فایده
فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب سرتو با ی رشته بهتر گرمکن فیزیک وقت تلف کردن چ فایده
اخه میخوام ادامه بدم تا ارشد برم فیزیک پزشکی🥲بخاطرهمون فیزیک پزشکی میخوام بخونم ولی حس میکنم سخته😭رشته بهتر هم باید کنکور داد که من حتی شرط معدل هم ندارم با این مدرکم😖
ببین فیزیک علاقه میخواد من رشتم فیزیکه اگر با پلن و ایده وارد این رشته بشی و سخت تلاش کنی مط ...
دقیقاً من میخوام تا ارشد برم خب فیزیک پزشکی رو خیلی دوست دارم ولی نه میتونم کلاس برم نه اصلا از فیلما چیزی میره تو مغزم🤦🏻♀️نمیدونم اگر بیارم سال دیگه دانشگاه نتونم پاس کنم چی میشه آبروم میره
اخه میخوام ادامه بدم تا ارشد برم فیزیک پزشکی🥲بخاطرهمون فیزیک پزشکی میخوام بخونم ولی حس میکنم سخته😭 ...
خب تا ارشد برو پس ولی خب فیزیک سخته
فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
من اصلا نمیخواستم ادامه بدم چون بزرگسالان میخوندم کامپیوتر بود رشتم،یه امتحان توی فنی حرفه ای داشتیم مهارت های هفت گانه کامپیوتر هزارو پانصد تا سوال بود باید حفظ میکردیم و فقط ۴۰تا سوال می اومد و امتحان هم اونجا با کامپیوتر بود انلاین من صددرصد زدم🤦🏻♀️یعنی به این کامپیوتر لعنتی از بچگی علاقه داشتم بعد عملی هم صد شدم از اون روز همه گفتن حیفه بخون معلما مربیا الان هم که فیزیک کلا حلیات هست👩🏼🦯
به نظر من این رشته چون با سوابق هست اول باید سوابق ایجاد کنی و تمام درسای رشته تجربی یا ریاضی ...
تبریزم و امسال دانشگاهی که میخوام برم ۸۵نفر پذیرش داشت🥲نرفتم سال دیگه اسم مینویسم فکر نکنم تقاضای این رشته اینجا زیاد باشه هرچند فردا میخوام از اموزش دانشگاه بپرسم ببینم تمام ظرفیت پر شد یانه،فیزیک هم از دهم شروع کردم فیلم میبینم بعدش هم میرم سراغ ریاضی🥲