2777
2789

سلام دوستان لطفا کمک کنید؛

من هفته 5 بارداری هستم ،با امروز 4 روزه که لکه بینی دارم که در کل یک روز از صبح تا شب اندازه یه سکه 100 تومنی میشه کلا.

کل این 4 روز هم فقط لکه قهوه ای روشن یا تیره بوده خون نبوده حتی صورتی.

و اینکه وقتی میرم دستشویی خودش هم نمیریزه هیچوقت فقط رو لباسم میبینم 

بعد رفتم دو تا دکتر یکی ۱۰ تا شیاف واسه واژینال داد اونیکی ۳۰ تا مقعد کدوم و انجام بدم راهنمایی کنید لطفا

تعداد رای : 2
نظرسنجی
شیاف واژینال
1
50%
شیاف مقعد
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قلبش تشکیل شده؟ منم خیلی لکه بینی داشتم هماتوم دفع کردم و … شیافم که فکر میکنم هر دو شی ...

نه سونو گفت ساک تشکیل شده یکی از دکترا سوم گفت برو سونو اونیکی گفت ۱۰ ام برو سونو 

هنوز زوده برای سونوی تشکیل قلب من دقت نکردم به سن بارداریتون ۷هفته به بعد برای سونوی تشکیل قلبه

گفت کنار ساک یه لخته هست اونم دکتر بری بهت دارو میده رفع میشه ولی دارو ندادن هیچکدوم

گفت کنار ساک یه لخته هست اونم دکتر بری بهت دارو میده رفع میشه ولی دارو ندادن هیچکدوم

عزیزم همون هماتومه منم داشتم فقط استراحت کن و داروهات رو استفاده کن برای من به طرز فجیعی دفع شد نصف شبم بود من فکر کردم دور از جون دور از جون سقط شد ولی رفتم سونو گفت سالمه بلا شمام نترس فقط توصیه ها رو رعایت کن با وجود هماتوم لکه بینی طبیعیه به غیر از استراحت و شیاف کار دیگه ای برای این هفته ها نمیکنن انشالله که نی نیت سالم بیاد بغلت

عزیزم همون هماتومه منم داشتم فقط استراحت کن و داروهات رو استفاده کن برای من به طرز فجیعی دفع شد نصف ...

ععع فدات بشم مرسی از راهنماییت عزیز دلم 

این هماتو حتما باید دفع شه یا امکانش هست بمونه