2777
2789
عنوان

دلم میخواد گاز و باز کنم هردومون بمیریم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین نوبیتکس کاملا معتبر هست. من الان سوالم اینه: پول توی کیف پولت هست؟ پول توی نوبیتکس هست؟ یا ...

نه بین راه اینکه پول وارد کیف پول نوبیتکس بشه 

مسدود شده ، یعنی از سایت خواسته وارد کیف پول صرافی کنه وسط راهش گفته فعلا مسدود شد تا مالیات به دولت آمریکا پرداخته بشه 

همسرم به پشتیبانی سایت پیام داد از خود همون پول خوب بردارید مالیات رو ، گفتن 

ما کاری نداریم ، باید به سایت مالیات برید و مالیات رو به دولت پرداخت کنید 

از سایت خارج شده

یعنی کلاه برداری بوده راهی نیس این شوهر خر منم هی تو سایت بیت کویت تتر ابریشم کوفت وزهر مار هست

ببینید خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نیست.
صرافی های قانونی داره.
حتی بازار مبادلات کاملا قانونی هم داره. این وسط بعضی سایت ها میان کلاهبرداری می کنند.
مثلا سایتی که این همسر این خانم ثبت نام کرده؛ اولا بهشون گفته پولتون رو افزایش بدید تا بزارم برداشت کنید!
درست مثل این می مونه که شما 500 میلیون بزارید بانک، بعدش بانک بگه نه بکنش 750 میلیون تا اجازه برداشت بدم!
حالا اینا گول خوردند؛ افزایش دادند.
بعدش اومده مثلا انتقال بده؛ گفته انتقال دادم بین راه مسدود شده پولت؛ دولت امریکا مالیاتش رو میخواد! تا به این طریق 20 درصد دیگه هم باز تیغشون بزنند.
1- آمریکا مث ایران نیس که اول پول بهت بده بعدا مالیاتش رو سال بعد بگیره، همونجا روی پول کسر می کنه بعد بهت انتقال میده؛ نقد رو نمیده به تو نسیه بگیره!
2- این سایت اصلا مال تایوان و چین هست (تایوان جزئی از چین هست که از نظر سیاسی مستقل هست) پس ربطی به آمریکا نداره که بخواد مالیات بگیره!
3- مالیات میخواد بگیره؟ چشم؛ لینک سایت مالیات رو بده تا بهت ثابت کنم دروغ هست.
4- سایت تازه 8 ماه پیش تاسیس شده، هیچ ادرس دفتر، ایمیل رسمی، شماره تلفن و... که موقع ثبت نام احراز هویت شده باشه نداره!
5- سایت اگر راست میگه رسید انتقال وجه رو ارائه بده، به راحتی از کیف پول مقصد قابل استعلام هست.

عشق یعنی...
ببینید خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نیست. صرافی های قانونی داره. حتی بازار مبادلات کاملا قانونی هم دا ...

پس بنده ی خدا کلا پولش رفت😞

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
ببینید خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نیست. صرافی های قانونی داره. حتی بازار مبادلات کاملا قانونی هم دا ...

اخ الهی که سرطان بدخیم بشه تو گلوی  هرکس  که رفته پول خودمون رفت ، بدهی هم داریم کلی