2777
2789
عنوان

راه حل برای خواهر حسود دارین؟🙄

135 بازدید | 13 پست

واقعا خسته شدم از دستش حتی ازدواج کرده ولی الان دو شب اومده اینجا میمونه سکته میکنه اگه مامان یا بابامون با من خوب حرف بزنن هی به من میگه اینجا خونه بابای تو بیشتر تا من مامانم اینام از ترسشون حتی برای غذا هم منو صدا نمیکنن چند باری تصمیم گرفتم که برم مزاحم حالشون نشم ولی انقدر همه چی گرونه حتی نمیتونم اجاره معمولی بدم چیکار کنم واقعا 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خونه ی بابا تو بیشتر تا من؟

چون ازدواج کرده رفته من خونم اینارو میگه من هر پولی در میارم خرج خونه میکنم کمک خرج میشم و الانم وضعیتم اینه هیچ پسندازی ندارم 

پروتر شو . ا اا  الله اکبر این همه اختلاف بین خانواده ها افتاده

انگار من خواهرش نیستم نامزدم و مادرش اومده بودن مسافرت نیومد با ما رفت موهاشو کچل کرد دپرس شد ما همه شوکه شدیم گف شما نامزد سارا رو بیشتر از شوهر من اونم بیشتر از من دوست دارین ، بعد این ک کچل کرد مامانو بابام خیلی بهش اهمیت میدن انقدری که موقع غذا خوردن اون باشه منو صدا هم نمیکنن