2777
2789

سلام دوستان

به خودم قول داده بودم که بعد از انجام عکس بیام تجربه م رو اینجا بنویسم

اول از همه خواهش میکنم تحت تاثیر حرفهای بقیه که درد داره و ادم نابود میشه قرار نگیرید

همه میگن دردش در حد سه دقیقه س. به جون مامانم واقعا در حد سه دقیقه س و زمانی هست که اون ماده حاجب تزریق میشه ( سه مرحله)و دردش یه کوچولو از پریودی بیشتره که بعد از سه دقیقه یهو دردش میره

من توی اون سه دقیقه نفس عمیق میکشیدم

خانم‌دکتر هم واقعا عالی بودن و طی هر تزریق با مهربونی میگفت اولین عکس عالی بود دومی عالی سومی تمام و ارامش زیادی بهم میداد

من از دوروز قبل کپسول داکسی سایکلین خوردم روزی سه تا( برای اینکه اگه عفونتی هست رفع بشه)

نیم ساعت قبل عکس, شیاف دیکلوفناک گذاشتم(برای کاهش درد)

و‌از صبح هی بسم الله میگفتم و دعای شماره هفت صحیفه سجادیه رو میخوندم که به خدا التماس میکنی گره هامو وا کن😅

باورتون میشه اخر عکس گریه م گرفت که از این کابوس بزرگی که برای خودم ساخته بودم گذشتم و عبور کردم و خداروشکر کردم که دردش اینقد کم و کوتاه بود

بچه ها توروخدا واسه درد به این کمی نرید بیهوش بشید

لطفا اگه کسی متنم رو خوند و دوستش داشت فقط واسه ادامه روند بارداریم یه صلوات بفرسته 

مرسی.

من با شهامتی که بعضی از دوستان توی پستهای دیگه داده بودن ( که گاها مربوط به ده سال قبل بودن)رفتم و بدون بیهوشی انجام دادم و دعاشون میکنم همیشه.

امیدوارم پست من هم گره گشای بقیه باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه هرکس یه جوره

برا اکثر مراجعا درد کمی داره ولی برای عده معدودی هم درد شدید داره من جمله خودم

ولی خب جای ترس نیس درد شدیم باشه یه لحظه هست 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بسلامتی اسی....مال من دردش قابل تحمل بود اما یساعت بعد ک اومدم خونه انچنان درد شدیدی گرفتم ک نگو تا سه چهار روز..... ماه بعد مجدد عکس رنگی دادم در کمال ناباوری اصلا مثل قبل نبود...دفعه اول لوله هام بسته بود دفعه دوم باز

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
عزیزم واسه هرکس یه جوره برا اکثر مراجعا درد کمی داره ولی برای عده معدودی هم درد شدید داره من جمله خ ...

منم دانجام دادم دردش قابل تحمله

یکی هم اینجا میگفت دکترش گفته در حین انجام اگر درد داشت محل دردو ماساژ بده. شاید برای این گفته بودبه باز شدن لوله کمک کنه البته مطمن نیستم. 

من ۷سال پیش عکس رنگی گرفتم اصلا ترس نداشتم جالب اینجاست که شوهرم هم ماموریت بود وخودم تو شهر غریب با بچه اولم که ۵سالش بود رفتم عکس رنگی گرفتم فقط یادمه نیم ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک زدم واصلا هم دردی حس نکردم فکرکنم خدانگاهم کرد چون حتی اون دردی که شما گفتی سه دقیقه رو هم حس نکردم فقط فشار وحس یک مایه بود که وارد بدنم شد

عزیزم واسه هرکس یه جوره برا اکثر مراجعا درد کمی داره ولی برای عده معدودی هم درد شدید داره من جمله خ ...

عزیزم 

اره خیلی کوتاهه دردش اینم بگم به استانه درد هرکسی ربط داره

من دکترم خیلی ازم تشکر کرد که درد رو‌تحمل کردم

من همش میگفتم دردش که از درد زایمان طبیعی مامانم بیشتر که نیس و واقعا بیشتر نبود