2777
2789
عنوان

قارچ پوستی دارم و ....

7275 بازدید | 16 پست

من حدود دو سه ماه قارچ پوستی دارم. ابتدا اندازه جوش بود همراه خارش که میخاروندمش بعضی مواقع و بزرگتر  بزرگتر شد تا اندازه یه تورم دایره ای شکل تو پر همرا تاول ریز دورش شد که بعد خوب میشد و دورش دایره بزرگتری از تورم و برامدگی بسیار ریز نوک‌تیز هم داشت . روی ساق پام میموند و اصلا به جای دیگه ای سرایت نمی کرد فقط همونجا بزرگتر میشد . تا بالاخره رو‌همون ساق پا کمی اونطرف تر هم شروع به زدن کرد . به دوره ای با مصرف کلوتریزون انگار داشت بیشتر میشد ولی برگشت و بدتر شد از اونموقع به جای دیگه سرایت کرد بعضی از تورم ها تو خالی میشدن و فقط دایره دورش میموند. بعد که پیش متخصص رفتم گفت که مصرف بتامتازون اصلا درست نیست . من پیش دکتر عمومی که قبلش رفته بودن به من بتامتازون و چیزهای دیگه داد .همینجا خوندم بتامتازون یجورایی خوبش میکنه ولی با شدت بیشتر قارچ رو برمیگردونه . بزرگترین مشکل من نبود دارو کافی هست .وقتی به پزشک هم گفتم گفت باید یک دارو خانه ای پیدا کنی بالاخره ولی به ندرت دارو خانه ای پیدا میشه که سه تا از این هفت دارو رو اون هم ناکافی داشته باشه. من ازشون سوال که میکردم میگفتن که این دارو کم تولید میشه و کم بین دارو خانه ها توزیع . برای مثال من از قرصی که شش تا ورق میخوام ، یه تا ورقش سهمیه یک ماه یک داروخانه هست که عمرا همشو به یه نفر بدن . و همشون گفتن بهتر داروخانه ای پیدا کنی که همشو داشته باشه چون به نسخه نصفه دارو نمیدن . فعلا با صابون گوگرد روغن سیاه دانه ابرسان زدن و همینطور قطره کانازول خوددرمانی میکنم تا داروهام پیدا بشه . کسی اینجا قارچ داره یا داشته ؟ شما هم مثل من به مشکل دارو بر خوردین ؟ چطور حلش کردید . توصیه هاتون چیه ؟ ببخشید عزیزان همین الان که مینویسم هم خارش دارم رو ساق پام . عجیبه که قارچه فقط رو همون ساق پام بیشتر میشه ولی جای دیگه نمیره.

من کامل نخوندم .

ولی من خودم قارچ گرفتم ۳ ماه شدید کل بدنم پر شده بود هر جایی که فکر کنی گنده گنده با خارش های شدید رفتم دارو خانه شامپو ضد قارچ ایروکس داد با پماد به من گفت هر روز برو حموم شامپو رو بزن ۵ دقیقه بمونه بعد بشور بیا بیرون پماد بزن.

من نتونستم هر روز ولی بعد چهار بار حموم رفتن کاملا محو شدن خدا خیرشون بده 

میشه دعا کنید ۲ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️

اگه مشکل مالی نداری برو همون داروخانه ها بگو آزاد میخوام اینارو.

قارچ رو سریع درمان کن وگرنه جاشون گود میشه و تا همیشه هم میمونه. اگه با خانواده زندگی میکنی بگو قبل از حمام رفتن ضدعفونی کنن حمام رو.

من یدونه پشت پام زد دارو نگرفتم دکتر هم نرفتم  ولی گود شده و گاهی خارش میگیره و بزرگتر میشه باید دکتر برم.

ولی شما با نسخه دارو گیرت نمیاد اسمشو بنویس رو یه تیکه کاغذ بگو اینو آزاد میخوام

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامل نخوندم . ولی من خودم قارچ گرفتم ۳ ماه شدید کل بدنم پر شده بود هر جایی که فکر کنی گنده گنده ...

ببخشید اگه طولانیه ولی مشکل اصلی من نبود دارو هست . به من هم تو نسخه هام هم شامپو هم کرم و هم قرص داده . هفت دارو هست که همه داروخانه ها میگن چطور میخوای اینو پیدا کنی . من رفتم دوباره از دکترم بپرسم که مشکلی نیست چند تا قلم از دارو رو نگیرم و انگار خودش جوابی نداشت و گفت بهتره خیلی بگردی و خودش هم انگار جایی سراغ نداشت . شما قارچتون چطوری بود . من برای خودمو تا تاپییک توضیح دادم.

برو پماد کلوتریموکسازول وترلیانسیولوئن ان ان بگبر مخلوط کن بمال یکروزه خب میشی 

شوهرم باشگاه داره دائما شاگردا قارچی میشن با این پمادا یکروزه خوب میشن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ببخشید اگه طولانیه ولی مشکل اصلی من نبود دارو هست . به من هم تو نسخه هام هم شامپو هم کرم و هم قرص دا ...

واسه من از سکه بزرگتر شده بود و قرمز دورش هم جوش جوش بود و خارش شدیدی داشت من که میگم اون یه شامپو عالیه .

بازم موفق باشی و زود خوب بشی

میشه دعا کنید ۲ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️

اگه مشکل مالی نداری برو همون داروخانه ها بگو آزاد میخوام اینارو. قارچ رو سریع درمان کن وگرنه جاشون ...

من از روستام و با برگه ارجاع اومدم دکتره حتی بیمه من رو اول ننوشت اخر هم که برگشتم دوباره پیشش فقط بالای برگم یه کد نوشت. بچیه داروخانه گفت احتمالا بالای سیصد تومن بشه داروهام فک کنم.

سلام عزیزم قارچ شما خوب شد؟

سلام قارچ‌من دیگه پیشروی نکرده با دارو های متخصصم ولی لکش هنوز هست . در ضمن همیشه قارچ‌جدیدم قرمز رنگ بود و بعد کمرنگ و تیره میشد ولی از وقتی دارو مصرف میکنم همون رنگ تیره مونده و هیچ قارچ جدیدی ندارم ولی چون جاش هست دو به شک هستم که برم دوباره به متخصصم نشون بدم چون میگفت میتونی در طول درمان دوباره بیای.

برو پماد کلوتریموکسازول وترلیانسیولوئن ان ان بگبر مخلوط کن بمال یکروزه خب میشی  شوهرم باشگاه د ...

شما رو به خدا تاثیر داره اینا؟

من دوساله قارچ گرفتم با هیچ روشی درمان نمی شه

شما رو به خدا تاثیر داره اینا؟ من دوساله قارچ گرفتم با هیچ روشی درمان نمی شه

آره گلم تاثیر داره شوهرم مربی باشگاه کشتیه دائم شاگردا درگیر قارچن با همین دوتا خوب میشن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴