2777
2789
عنوان

من خیلی باشوهرم بدرفتاری کرذم

867 بازدید | 41 پست

قبول دارم خیلی بدرفتارکرذم تودعواهاحرفایی زدم ک حقش نبود اقتدارشو خرد کرذم لهش کرذم. 

اونم درمقابل گاهی انققققددد حرصش دادم ک کتک زد اونم خودم مقصربودم انقددد کفتم و کفتمممم تااااا... خودش میگف ادامه نده بسه ولی من ول نمیکرذم. 

حالا ۴ماهه بامن سرده

یمدت خوب بودم بعد خراب میکرذم کیسه محبتام سوراخ بوده

جکارکنم کم نیارم بتونم این شیروحشی رو رامش کنم اصلا درست میشه این زندگی

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

بله چرا نشه

توی گروه های سیاست زنانگی عضو شو

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عضوم همسرداری مومنانه

خوبع در کنارش کتاب روابط بخون پیاده کن در زندگی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
محبت کن و صبور باش یکم زمان میبره ولی دلش نرم میشه

میدونی یهو یچیز میکه منوعصبی کنه

ولی میخام بخاطر خدا اینبار سکوت کنم بلکه خوب شه سخته ولی تلاشمومیکنم شایدتونستم

خوبع در کنارش کتاب روابط بخون پیاده کن در زندگی

صدتام کتاب بخونم بازم فقط باید سکوت کنم تاخودش شرمنده شه

صدتام کتاب بخونم بازم فقط باید سکوت کنم تاخودش شرمنده شه

درست راهش همینه

خودش شرمنده شه و بیاد عذرخواهی

میدونی یهو یچیز میکه منوعصبی کنه ولی میخام بخاطر خدا اینبار سکوت کنم بلکه خوب شه سخته ولی تلاشمومیک ...

سعی کن خودتو کنترل کنی نشنیده بگیری.با هر رفتاری واکنش نشون ندی اینجوری بحث به وجود نمیاد هر چقدر آروم تر باشی خودت اعصابت آروم تر میشه و اون هم یاد میگیره 

نوبرانه یک عمر انتظار من
محبت کن و صبور باش یکم زمان میبره ولی دلش نرم میشه

میکه طلاق بگیرمن ادم سابق نمیشم. 

ولی میدونم دوسم داره یچیردلم میخادبرام میخره 

برام تولدگرف ماه پیش

همیشه غذاهای خوشمزه رو میده بمن 

میدونه نمیرم میکه برو ولی وقتی میگم میرم خونه مامانم میکه کی برمیگرذی خخ

درست راهش همینه خودش شرمنده شه و بیاد عذرخواهی

نمیخام عذرخاهی کنه فقط مهربون شه دلم برای مهربونیاش تنک شده

نمیخام عذرخاهی کنه فقط مهربون شه دلم برای مهربونیاش تنک شده

میفهمم

سعی کن خودتو کنترل کنی نشنیده بگیری.با هر رفتاری واکنش نشون ندی اینجوری بحث به وجود نمیاد هر چقدر آر ...

ار ۸سال گندزدم دیع بچه نیستم شایذ این اخلاقش باعث بشه من درست شم تغییرکنم

میکه طلاق بگیرمن ادم سابق نمیشم.  ولی میدونم دوسم داره یچیردلم میخادبرام میخره  برام تول ...

خب اون از غرورشه و میخواد تو رو بسنجه که چقدر بهش علاقه داری.

نوبرانه یک عمر انتظار من