2777
2789
عنوان

من خیلی باشوهرم بدرفتاری کرذم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 41 پست
سلام عزیزم  شروع کن بهش اقتدار بده یهو اینکارو نکن آروم آروم مطمئن باش خوب میشه باهات خوشبخ ...

مرسی عزیزم انرژی مثبت دادی🥰خداازدهنت بشنوه. ارنمیدونم چی بگم 

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم انرژی مثبت دادی🥰خداازدهنت بشنوه. ارنمیدونم چی بگم 

با جملاتی مثل وقتی کنارتم احساس امنیت میکنم

یا اینکه تو چه تکیه گاه خوبی هستی(مخصوصاا این)

کلا مردا دوست دارن قهرمان باشن

تحسینش کن سعی کن بهش حس خوب بدی

اگه یه خریدی میکنه یا کاری برات انجام میده کلی تشکر کن مطمئن باش اینطوری کارش رو تکرار میکنه😅

یه چیزی هم راجع به مردا هست اونم اینه ک به شدتتتت تلقین پذیرن مثلا اگه زنی همش از زیبایی و هیکل خودش تعریف کنه (حتی اگه زشت و چاق باشه) مرده متوجه نمیشه و کم کم تو ذهنش اون زن رو زیبا و خوش هیکل میبینه

درواقع مردا از زنهای با اعتماد بنفس خوششون میاد

اینو گفتم شاید به کارت اومد(تو زمینه های مختلف جواب میده مثل آشپزی، خونه داری ، یا اینکه بگی من چه خوش اخلاق و تو دلبرو ام😉 و ....)

همونطور که گفتم آروم آروم پیش برو 

یهو تغییر نکن و همه رو یکجا اجرا نکن که شک میکنه خرابکاری میشه😅

بعدم اینکه نخواه سریع جواب بده

شاید اون اوایل بزنه تو پَرِت ولی مطمئن باش تو دلش داره قند آب میشه😂کم کم درست میشه به خدا توکل کن❤

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
میگه توبخاطز مهریه موندی اگه داشتم الان نبودی دلمومیشکونه

اگه یه بار دیگه تکرار کرد بهش بگو من بخاطر این موندم چون مردی بهتر از تو وجودنداره

کی میتونه مثل تو از من مراقبت کنه و هوامو داشته باشه؟

ببین الان اینی ک گفتم یه موردشه

خودت باید کم کم یاد بگیری چطور جواب بدی

راستش انگار خیلی دوستت داره مشخصه😍خیلی باحاله شوهرت😂

مذهبیه؟

منومیگن طلسمه شوهرم نمیدونم

عزیزم طلسم رو زندگی آدمای مومن تاثیر نمیزاره

کسی ک خدا تو زندگیشه چطور ممکنه طلسمش کنن

آیا خدا قدرت باطل کردن اون طلسم رو نداره؟

من مامانم برای همین طلسم و اینجور چیزا رفت پیشه دعانویس

بعد اون اتفاق چندباری اجنه اذیتمون کردن

خودم یه بار برام پیش اومد

مامانم چندبااار

خداروشکر دیگه تموم شده چون باوری به قدرتشون ندارم✋🏻

یوقت سراغ این دعانویس و این چیزا نرو که بدبخت میشی

تو قبلا رفتار اشتباهی داشتی که حالا متوجه شدی و میخوای جبران کنی پس این ربطی به طلسم و اینجور چیزا نداره

راستی منم مثل تو مازندرانی ام😉♥️

با جملاتی مثل وقتی کنارتم احساس امنیت میکنم یا اینکه تو چه تکیه گاه خوبی هستی(مخصوصاا این) ک ...

مرسیی عزیزممم. یکی اول باید منوتغییز بده انقد نترسم ازش🥴

عزیزم طلسم رو زندگی آدمای مومن تاثیر نمیزاره کسی ک خدا تو زندگیشه چطور ممکنه طلسمش کنن آیا خدا قدر ...

ن ازاون لحاظ نگفتم طلسمم کردن

قبلن رفتم گف طلسم نداری شوهرت سردشده بخاطر رفتارات

@چکاوک_زرد     تروخداا بیاا بنظرت کی شوهرم اشتی میکنه😭😭😭🙏🙏🙏‍

سلام عزیزم...کاربر در مسیر نور راهکارهای خوبی بهت داد اونها رو عملی کن ..اگه درست پیش‌ بری و عاقل و باسیاست باشی ظرف سه ماه همه چی عالی میشه نگران نباش ولی قدرت خودداری میخاد 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
سلام عزیزم...کاربر در مسیر نور راهکارهای خوبی بهت داد اونها رو عملی کن ..اگه درست پیش‌ بری و عاقل و ...

اار دارم همه تلاشمومیکنم ولی خودم دارم نابودد میشششم.... نمیدونه ته این زندگی چیه اخرش استی میشه کی اخه؟ 

مرسی ک جواب دادی

سلام عزیزم...کاربر در مسیر نور راهکارهای خوبی بهت داد اونها رو عملی کن ..اگه درست پیش‌ بری و عاقل و ...

وواقعا سه ماه دیع خوب میشه اگه همینجورپیش برم؟ اکثر حس ششمیا گفتن ۳یا۲ماه. واقعا حست واقعیه مطمین باشم.. ببخشییددد

چکاوکککک جوون نگفتیی ۳ماه ذیع اشتی میکنههه؟