2777
2789
عنوان

جاری

107 بازدید | 4 پست

سلام خانوما 

من ۶ ساله ک ازدواج کردم و عروس ته تغاریم

توی این ۶ سال یادم نمیاد بی احترامی کرده باشم 

اما جاریم بزرگم ک از من ۱۰ سال بزرگتره و دوتا بچه داره باهام بدرفتاری میکنه مثلا روشو برمیگردونه تو جمع بی احترامی میکنه و… دو سه بارم من پا پیش گذاشتم ک اشتی کنیم اما خیلی بد رفتار میکنه و دفعه بعدی روز از نو روزی از نو 

مهمونیا دعوت نمیکنه و … اوناش مهم نیست چون منم دیگ دعوت نمیکنم اما نمیدونم چرا حالم بد میشه  اگ قرار باشه جایی باهم دعوت باشیم!!!! 

اینم بگم ک درسم ک تموم شد شروع بکار کردم و الانم ی پسر کوچیک دارم

چیکار کنم ک اروم باشم

الهی شکر

نادیده بگیر. .اون توی جنگ روانیه خودش...با خودش درگیره. ..فک کن اصلا نیست..اولش سخته اما شدنیه. ..دعوتی بگیر همه رو دعوت کن ولی اونو نه

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بگیر براش و بی تفاوت باش نسبت به کاراش بزرگش نکن اصلا که چرا دعوت نکردو و...

اووووو خودمو نمیگیرم میگ تو فکر مردی کی هستی به همه میگ خودشو میگیره بگیرم ک دیگ هیچی😂

الهی شکر