2777
2789
عنوان

مهمون دارم یه لحظه بیاید

181 بازدید | 22 پست

مهمون دارم گوشتم تموم شده فقط استخوناش مونده که بدردنمیخوره مرغ ولی زیاددارم یه وعده براشون مرغ گذاشتم وعده بعدی وچی بزارم نمیشه که تکراری بزارم 

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبگوشت مرغ،ته چین،ته انداز ،لوبیا پلو با مرغ ،عدس پلو با مرغ،جوجه کباب،کوبیده مرغ،مسما بادمجون،پیراشکی ،لازانیا،پیتزا مرغ،کتلت مرغ با سوپ،هویج پلو با مرغ،زرشک پلو با مرغ ریشی

بستگی داره تعارف داری باشون یا نه رودربایستی نداری لوبیا پلو بزار با مرغ، الویه، کوکو، کتلت مرغ، عدس ...

فامیل شوهره تعارف دارم میگم عدس پلو بزارم باکشمش و مرغم تیکه تیکه خوردکنم با پیاز تفت بدم

گوشت نداره چطوری قیمه درست کنه

اصلا چرا همه فکر میکنن همیشه باید تو غدا گوشت باشه؟

یا میرن مهمونی گوشت بخورن؟

واقعا دیگه این افکار بریزیم دور

اسی خیلی سخته اما تو سنت شکنی کن 

ماکارانی براشون بپز با سویا

کنارشم ماست و سالاد بسه

آبگوشت مرغ،ته چین،ته انداز ،لوبیا پلو با مرغ ،عدس پلو با مرغ،جوجه کباب،کوبیده مرغ،مسما بادمجون،پیراش ...

ابگوشت مرغم خوبه

میتونی یه غذای بدون گوشت مث میرزا قاسمی چیزی درست کنی بعد مرغم چرخ کنی با پیاز زعفرون مخلوط کنی جوجه ...

اره میتونم کباب تابه ای مرغ بزارم

اصلا چرا همه فکر میکنن همیشه باید تو غدا گوشت باشه؟ یا میرن مهمونی گوشت بخورن؟ واقعا دیگه این افکا ...

اره اصلا مهمونیا بدون تجملات شه ادم راحت مهمون دعوت میکنه