2777
2789
عنوان

لعنت ب پسری ک برای من دعا گرفت....

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 20 پست
خودت ساده بودی و ول کن نبودی هیچ دعایی در کار نیست، مسولیت کارهاتو بپذیر تا بتونی حلشون کنی.

شاید اینطور باشه...... نمیتونم نمیشه.... زورش رو ندارم.... 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اینهمه سوال کردن ازت، نمیخوای یه توضیحی بدی؟ 

انقدر عجیب و دور از عقل هست ک هیچ توضیحی نمیتونه قصه منو توضیح بده کسی هم نمیفهمه یا زخم زبون میزنن سکوت بهتره عزیزم.... 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

ولی بچه‌ها یه چیزی تعریف کنم نمی‌دونم چقدرش راسته،شوهرم سوپری داره تعریف کرد گفت یروز یه مشتری مرد داشتم اومد گفت دعانویس سراغ نداری میگه گفتم نه،برلی چی میخوای؟ گفته با یه دختره دوست بودم منو دعایی کرد عاشقش بشم بعد از مدتی رهام کرد حالا با یکی دیگه دوست شدم می‌خوام براش دعا بگیرم عاشقم بشه،

من از تعجب شاخ درآوردم 😨

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺