2777
2789
عنوان

دخترم تاکی قراره این مدلی باشه؟

271 بازدید | 8 پست

سه سال و نیمشه

هنوزم تو خواب عین نوزادا نق نق میکنه موقع غلت زدن گریه میکنه، پامیشه میشینه  ، پاشو تو بدن من فرو میکنه هرچی اهمیت نمیدم یه کار میکنه مطمئن شه که منو بیدار کرده، یه موقعا تا زمانیکه بخواد بخوابه تا خرخره میخوره ولی دوسه بار پامیشه با گررریه میگه گشنمه ، هنوزم عین شیرخواره ها بهونه گیری میکنه تو خواب، انقدم خواب سبکه که با غلت زدن من بیدار میشه، یه خواب راحت ندارم چیکار کنم باهاش این مدلی نباشه

تاکی قراره اینجوری باشه اخه خیلی عجیبه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد  کم خونی باعث خواب سبک و بی قراری توی خواب و کم خوابی میشه  و زینک باعث بی قرار ...

وای اصلا نمیدونستم

بمیرم برا بچه

باشه حتما این کارو میکنم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
چرا اتاقشو جدا نمیکنی؟

نمیشه ، یکسالگی قرار بود جدا کنیم یه مشکلی برامون پیش اومد کل سیستم زندگیمون بهم ریخت، بچه هم هرچی بیشتر پیش ما خوابید بیشتر وابسته شد، باید شب تا صبح دستاش تو صورت من باشه، تازه تختشو جدا کردم کنارمه ولی هی وول میخوره میاد میچسبه به من وگرنه از خدامه جاشو جدا کنم نمیشه

به بچه دوم فکرمیکنی؟ 

وای نه اصلا، اون روز ، روز مرگ منه

دیگه بهیچ عنوان بچه نمیخوام

همین یه دونه منو پیر کرد

خیلی دختر بدقلق و لوسیه