2777
2789

بچم 32روزشه چقد باید شیر خشک بدم چند پیمانه؟بهداشت گفت دو پیمانه زیاده ینی60تا..اره؟اخه بچم سیر نمیشه با 1پیمانه .روی قوطی شیر خشک نوشته 5پبمانه هر وعده نمی‌دونم چیکار کنم میترسم زیاد بدم بچم معدش گشاد بشه بعدا نتونم جلوشو بگیرم از یه طرفم با یه پیمانه شیر نمیشه گشنش میشه..بعضی وقتا سه پیمانه ام میدم هر دوساعت یا یه ساعت و نیم...البته شیر خودمم هراز گاهی میدم.سینمو سخت میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا گریه بچه بخاطر گرسنگی نیست

بخاطر نفخ معدست که بعد شیر گریه میکنن

اگه مشتشو تو دهنش میکنه 

یا دهن دهن میکنه گرسنست

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

ساعتی 30 تا بده رو شیر خشک هم درست نوشته اما خب تعداد وعده هاش کمه حجمش زیاد 

همون ساعتی 30 تا بدی یعنی یک پیمانه کافیه البته اگه شیر میشه 

بعدم به حرف بهداشت گوش نکن بچه معده اش گشاد نمیشه وقتی گرسنه ست بده بهش  

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

۵ پیمانه برا پنج ماهس شما باید ی پیمانه درست کنی ینی تا ۳۰ و اگه سیر نشد بعد از یساعت دوباره همون ...

سی تا میدم گریه می‌کنه باز میخاد گشنشه.نمیزاره دیگه به یه ساعت برسه