2777
2789

دل بکند ازش

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یکی باید کمک بگیری. من دیگه نمیتونم تگش کنم 😅

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

چی بودی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیشه دیگ

ولی بعضیا تعلیق  میشن دوباره با کاربری قبلیشون بر میگردن ک

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره درخواست کن غصه نخور خودم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰میلیارذ بار. تعلیق شدم😅😅😅😅

خداییش چکار میکنین مگ 

دراوردن از تعلیق یا یکی دگ زدی؟کجا درخواست کنم بلد نیستم

@_mahyar   سلام خوبین ببخشید دوباره تگتون کردم 🙏🙏🙏

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه